Superliga Romaniei A adus titlul în Ştefan cel Mare, dar nu are milă de "câini". Mircea Rednic vrea ca UTA să o bată pe Dinamo
Data publicării:
Mircea Rednic are în palmares un titlu ca antrenor al lui Dinamo, însă nu are milă de echipa din Ştefan cel Mare. "Puriul" vrea ca UTA Arad, actuala sa echipă, să câştige contra celor de la Dinamo, chiar dacă asta ar însemna că alb-roşii vor pica în Liga 2. 

UTA Arad vine după două victorii, 3-1 cu Oţelul Galaţi şi 2-0 cu Poli Iaşi, şi mai are 2 partide de jucat în playout, cu FC U Craiova 1948 şi Dinamo Bucureşti. 

"Ne dorim să rămânem pe primul loc în playout. Cred că la lotul pe care îl am, merităm să fim pe primul loc. Şi mai ales după disputa cu Galaţiul, care după părerea mea a fost cea mai bună echipă, cea mai echilibrată. Am reuşit să câştigăm cu ei, e un lucru pozitiv. Ne dă încredere, moral, nouă şi suporterilor. Sunt ferm convins că la meciul cu FC U Craiova o să fie stadionul plin, iar apoi la ultimul meci să terminăm sezonul cu o victorie", a declarat Mircea Rednic după victoria de la Iaşi. 

Dinamo Bucureşti este penultima în Liga 1, cu 21 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi şi FC Botoşani. 

Marin Barbu speră ca Dinamo să se salveze 

"Se poate întâmpla orice. Cu toate că nu-mi place ce se întâmplă la Dinamo. Totuși, este o echipă care strânge 40.000 de spectatori cu FCSB, cu Rapid la fel. De astfel de meciuri are nevoie fotbalul românesc. Partide cu miză, cu ambiție. Nu ar fi bine pentru fotbalul românesc să retrogradeze Dinamo.

Din ce-am auzit, au salarii bune, foarte bune, acolo. Selecția n-a fost cea mai reușită. Cu banii plătiți pentru cei de acum, puteau lua jucători și mai buni! La fel de bine pot spune că au greșit că n-au avut încredere într-un antrenor român.

Un antrenor român, cu experiență, care cunoaște fotbalul de aici, ar fi fost mai nimerit. La Dinamo a adus jucători cine a vrut și cine n-a vrut!", a punctat Marin Barbu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel