Fotbal A fost ales arbitrul Supercupei României
Data publicării:
Supercupa României, dintre FCSB şi Corvinul Hunedoara, are loc pe 4 iulie 2024, pe stadionul Steaua din Bucureşti. 

"Joi, 4 iulie, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul Steaua din București, va avea loc Supercupa României, ediția 2024.

În meciul pentru primul trofeu al sezonului se întâlnesc campioana FCSB și câștigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara.

Pentru acest prim joc din noul sezon, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Florin Andrei. Acesta va fi ajutat de asistenții Andrei Constantinescu și Stelian Slabu, în timp ce al patrulea oficial va fi Ionuț Coza.

În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Sorin Costreie", a transmis FRF.

FCSB nu va respecta regula U21 la Supercupa României

Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, patronul FCSB, care spune şi că Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru l-au amăgit cu faptul că vor boicota şi ei regula impusă de FRF. 

"Pe mine mă interesează un singur lucru. Pe mine lasă-mă în pace. Nu abuza că România e o țară mai slabă și că oamenii sunt mai naivi. Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câștig bani, vreau Liga Campionilor. Federația mă oprește.

Eu fac ce zice Burleanu după ce am băgat milioane? Cum adică să joc eu cu U21? Burleanu pierde, câștigă, ia bani. Îmi dă Burleanu mie ceva? Am înțeles că o să dea pe copii și juniori. Dă de la Guvern sau de la UEFA. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21. Eu în Supercupă o să verific echipa. Nu joc cu U21. Îi bag pe cei mai buni! Nu mă obligi pe mine să joc cu U21.

M-au amăgit. M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru că nu mai jucăm cu U21. Care lege? Este o lege care e Stalin. Stalin a furat puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei. Ei nu văd că nu mai merg astea. Nu mai merge așa. Tirania de a folosi votul majorității împotria minorității. Așa vreau, să dea (n.r. meci pierdut 3-0). Merg la TAS. Să vedem dacă la TAS pot să spună că mă pot obliga. Eu le trimit foaie înainte, că nu mai vreau regula asta.

Nu trebuie să am cea mai bună echipă când joc cu Maccabi? Nu pot să fac experiența mea de echipă. Să fac selecția mea. Mă deranjează impunerea. Nu mai este Tavi Popescu. Aici nu mai e vorba de impunere. Nu mai e vorba de principiu. Acum trebuie să îmi fac echipa de Liga Campionilor și am 3-4 meciuri înainte.

Așa am vorbit. Am avut încredere, dar nu s-a mai făcut nimic. Acum eu ce fac? Nu am vrut să forțez. Să vadă că eu caut pacea, pe mine nu mă interesează ce prime luați, vreau să mă lăsați pe mine și pe familia mea în pace. .", a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
sursa: Pexels

Vasile Jardan, plecat la finalul sezonului de la Oţelul, a semnat cu noua echipa

Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

pixel