Superliga Romaniei A jucat la Rapid, acum e la Botoşani, dar spune că nu are nicio revanşă de luat. Cum vede Ongenda duelul din campionat dintre fosta şi actuala echipă
Data publicării:
Hervin Ongenda s-a întors la FC Botoşani în această vară, dar el a jucat şi la FC Rapid. Cu toate astea, spune francezul, nu are nicio revanşă de luat faţă de clubul din Giuleşti. 

"În fiecare meci, ne propunem să câştigăm. E momentul să luăm puncte, pentru că suntem ultimii în campionat. Aldair a dat acel gol frumos pentru noi cu Buzău, dar totul e bine la echipă. Şi eu am înscris în acel joc, dar am pierdut două puncte importante. E dificil să ne bucurăm prea mult. 

Pentru mine, la Rapid a fost aşa şi aşa. Nu am jucat pe cât mi-aş fi dorit. Dar e un club foarte bun. Jucătorii s-au comportat bine cu mine, fanii la fel. Nu regret că am plecat de acolo, e normal, aşa e viaţa în fotbal. Nu am nicio revanşă de luat. Nu e ca şi cum aş avea ceva de demonstrat. E un meci simplu şi atât. Trebuie să câştigăm trei puncte şi vom da totul pentru asta. 

Eu mereu mi-am dorit să fiu în top, aşa că trebuie să facem totul pentru a fi acolo. Pentru mine, echipa asta are calitatea de a fi mai sus în clasament. Cred că, acum, meci cu meci, va fi din ce în ce mai bine", a declarat Hervin Ongenda. 

Liviu Ciobotariu vrea victoria cu Rapid 

"Ne aşteaptă o partidă dificilă, pentru că întâlnim un adversar foarte puternic. Rapid este o echipă care şi-a propus ca obiectiv câştigarea campionatului şi au toate motivele să se gândească la acest lucru. Au luat un antrenor foarte bun, Marius Şumudică, pe care îl apreciez foarte mult pentru stilul lui de joc. Are mare experienţă. Au o echipă în care au investit mult, au adus jucători importanţi pe sume importante. Aşa că ne aşteaptă o partidă grea. 

Venim după două jocuri reuşite, în care am reuşit să facem spectacol, între ghilimele. Am marcat 5 goluri, dar am şi încasat 5 din păcate. Aceste două egaluri nu ne ajută foarte mult în situaţia în care suntem noi în clasament. Dar jocul ne dă speranţe că putem mai mult. Dacă spectacolul l-am garantat, între ghilimele, rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit. Am pierdut puncte importante şi acasă cu Buzăul, şi la Dinamo, unde puteam câştiga pe final. Dar important e că am avut o evoluţie solidă, am arătat că putem juca fotbal, că ajungem la poartă, înscriem goluri, dar trebuie să fim mult mai responsabili în ceea ce înseamnă faza defensivă. 

Jucăm acasă, vrem să oferim spectacol fotbalistic oamenilor care vin la stadion. Sper să fie stadionul plin, să ne încurajeze, să fie alături de noi. Pentru noi este foarte important să reuşim să câştigăm acest joc, pentru că nu ne-am mai bucurat de foarte mult timp, de la meciul cu UTA. A trecut o perioadă lungă şi jucătorii, noi cei din staff, conducerea, ne dorim foarte mult acest lucru, ca duminică să terminăm cu o evoluţie foarte bună şi cu o victorie. Nu va fi uşor, pentru că şi Rapidul vine după un rezultat de egalitate acasă cu Oţelul, şi vor veni foarte motivaţi aici", a declarat Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...


logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel