UEFA Europa League A jucat şi la Rangers şi la FCSB şi e sigur: FCSB va lua punct sau puncte în Scoţia
Data publicării:
FCSB o înfruntă pe Glasgow Rangers, în deplasare, în etapa a III-a din Europa League. Roş-albaştrii vin după două victorii în primele 2 etape, 4-1 cu RFS şi 1-0 cu PAOK Salonic. 

Dorin Goian a fost stâlpul apărării în echipa UEFAntastică a celor de la FCSB (n.r. la vremea aceea, se numea Steaua Bucureşti), dar a jucat şi la Glasgow Rangers. 

"Din punctul meu de vedere, FCSB va obține punct sau puncte la Glasgow. Am și văzut meciul celor de la Rangers din campionat, 0-1 la Kilmarnock, nu m-au surprins cu nimic. Un joc ofensiv foarte previzibil, nu m-au impresionat absolut deloc.

FCSB este pe un drum bun, stau bine la capitolul moral, ținând cont și de faptul că au câștigat în derby. Joacă pe Ibrox, iar motivația lor va fi maximă, iar plăcerea de a juca pe măsură. Cred că vor juca cu dezinvoltură, sunt sigur că vor face o partidă extrem de bună și vor obține un rezultat pozitiv”, a declarat Dorin Goian pentru GSP. 

Cine dă gol la Glasgow 

„Am mare încredere în FCSB acum. Ibrox este un stadion foarte frumos. Suporterii cântă, își susțin echipa, dar dacă Steaua o să joace cu dezinvoltură și va avea o posesie mai bună, lucru care cred că se va și întâmpla, va liniști suporterii lui Rangers.

Dacă ar fi să mizez pe un jucător, aș merge pe Daniel Bîrligea, e în formă mare, marchează mult. E jucătorul pe val. Îmi pare rău că nu va juca Olaru, fiind suspendat, va fi o pierdere grea pentru FCSB, însă am încredere că românii vor face o partidă mare”, a mai declarat Dorin Goian.

Rangers - FCSB va fi arbitrat de un italian

Italianul Marco Di Bello va arbitra meciul dintre Glasgow Rangers şi FCSB, care va avea loc joi, de la ora 22:00, pe Ibrox Stadium, în etapa a treia a competiţiei de fotbal Europa League, potrivit site-ului UEFA.

Arbitri asistenţi vor fi Davide Imperiale şi Alessio Berti, iar al patrulea oficial a fost nominalizat Rosario Abisso.

Arbitru video a fost delegat Luca Pairetto, iar arbitru asistent video, Valerio Marini.

FCSB a câştigat primele sale două partide în competiţie, 4-1 cu RFS şi 1-0 cu PAOK Salonic, fiind acum pe locul al patrulea, cu 6 puncte, în timp ce vicecampioana Scoţiei se află pe 17, cu 3 puncte, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare

UEFA Europa League Rangers - FCSB va fi arbitrat de un italian

Marco di Bello, arbitru de Serie A, va fi la centrul...

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...



logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Emma Răducanu nu participă nici la turneul de la Hong Kong

Având inițial planul de a participa la competiția WTA...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Vali Creţu, "fotbalistul cu 9 vieţi", în lacrimi: Am vrut să joc gratis la FCSB. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu

pixel