Superliga Romaniei A luat 8 goluri în 2 meciuri, dar nu e speriat. Marius Măldărăşanu, prima reacţie după ce s-a spus că ar putea fi înlocuit cu Adrian Mutu
Data publicării:
Marius Măldărăşanu este în pericol de demitere de la FC Hermanstadt, după 2 înfrângeri consecutive la scor, cu Petrolul şi Sepsi. 8 goluri în 2 meciuri au luat elevii lui Măldărăşanu, iar Adrian Mutu ar putea prelua echipa. 

Antrenorul sibienilor nu e speriat, însă, şi spune că doar rezultatele ţin în funcţie antrenorii. 

”S-a tot vorbit în această ediție de campionat de schimbări la nivelul băncii tehnice. Suntem conștienți că doar rezultatele ne țin pe noi, antrenorii. Eu încerc să fiu echilibrat și să mă concentrez la munca mea cât timp voi fi aici.

Nu am avut nici o discuție. Din contră, Claudiu Rotar m-a sunat conștient fiind că am avut ghinion în meciul de la Ploiești. Dacă jucam cu Sepsi cum am jucat cu Petrolul, am fi câștigat. Am avut ocazii mari!

Nu există așa ceva! Sunt doar zvonuri și nu știu de unde au plecat. Vestiarul este foarte unit. Atmosfera nu este bună datorită rezultatelor. După meciul cu Sepsi, fotbaliștii noștri erau cu capetele plecate, dar ei vor încerca să își revină și să fie situația altfel în următoarele meciuri.

Niciodată nu au fost probleme în vestiar de când sunt eu la echipă, fie că au fost viictorii, fie că au fost înfrângeri.”, a spus Marius Măldărășanu, potrivit tribuna.ro.

Sponsorul principal a anunţat că se retrage 

„FC Hermannstadt trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț. Săptămâna trecută am băgat 200.000 de euro în club, ca să fie salariile la zi. Păi când echipa juca în Liga 2 și erau restanțe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au 4-5 luni restanțe și joacă fotbal.

Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur și simplu plec eu!”, a declarat Ştefan Băcilă, conform Ora de Sibiu. 

”După ce iei 8 goluri în două etape și dai liber echipei 4 zile și practic pleci în vacanță, asta spune multe despre nivelul de profesionalism de la acest club. Patru zile libere după ce iei bătaie jucând fără determinare, fără agresivitate, acesta este un mare semn de întrebare pentru mine, din toate supărările avute. Eu nu mă pricep la fotbal, dar nu cred că așa se face performanță. Suporterii îl iubesc pe Măldărășanu, dar eu nu cred că poți da 4 zile libere după astfel de meci, când ai probleme așa mari în defensivă, avem medie de 2 goluri primite pe meci” a mai declarat Ștefan Băcilă, patronul unei firme de construcţii. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel