Superliga Romaniei A pierdut Neil Lennon vestiarul? Andrei Borza şi Claudiu Petrila, declaraţii după remiza cu Dinamo
Data publicării:
FC Rapid este singura echipă din Liga 1 fără victorie după primele 6 etape. Cinci remize şi o înfrângere este bilanţul giuleştenilor, iar Neil Lennon pare că a pierdut şi vestiarul. Andrei Borza şi Claudiu Petrila au făcut câteva declaraţii interesante după meciul cu Dinamo, scor 1-1

Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga de fotbal fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (0-0), duminică seara, în Giuleşti, în etapa a şasea.

Rapid a deschis scorul prin Claudiu Petrila (53 - penalty), după un henţ comis de Kennedy Boateng în careu, la un duel cu Luka Gojkovic. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma sesizării arbitrajului video.

Kosovarul Astrit Selmani a restabilit egalitatea (79 - penalty), după ce tot el fusese faultat de Cristian Ignat, penalty-ul fiind dictat la semnalizarea VAR.

Rapid a avut o bară în prima repriză, prin Gojkovic (44), iar în repriza secundă Petrila a fost blocat in extremis de portarul Adnan Golubovic (74).

Dinamo a avut ocazii bune prin Selmani (57), blocat de portarul Benjamin Siegrist la 11 metri, şi prin Ahmed Bani (65), al cărui şut din careu a fost apărat de Siegrist.

În min. 58 a avut loc un incident la banca de rezerve a echipei Rapid, în urma căruia fundaşul dinamovist Maxime Sivis s-a ales cu tricoul rupt: Cristian Săpunaru, Filip Blazek (rezerve la Rapid), Bani şi Sivis au primit cartonaşe galbene, scrie Agerpres.

Andrei Borza: E decizia patronului ce se întâmplă cu Neil Lennon

"Nu suntem mulţumiţi- A fost un derby, am vrut să câştigăm. La penalty-ul nostru, zic că a fost, dar la al lor zic că nu, jucătorul lor era deja în cădere. În vestiar nu e tensiune, dar fanii sunt supăraţi, e normal. Trebuie să dăm mult mai mult la fiecare meci. Sunt mulţi jucători noi, trebuie să ne adaptăm şi să jucăm mult mai bine. Nu ştiu dacă vom avea alt antrenor, e decizia patronului. Cu orice antrenor, trebuie să intrăm pe teren, să muncim, să câştigăm cele trei puncte. La antrenamente chiar suntem o echipă unită, muncitoare, dar la mecuri trebuie să dăm mai mult. Trebuie să marcăm mai mult decât adversarul", a declarat Andrei Borza. 

Petrila: Nu ştiu dacă e criză, dar... 

"Egalul nu ne mai ajută, nu ne mai dă nici măcar moral. Urmează din nou un meci greu, la Iaşi, unde va fi un meci de luptă, să vedem ce va fi acolo, să sperăm că vom câştiga. De cinci-şase meciuri nici nu ştiu ce să mai zic, când va veni victoria. Noi ne dorim, muncim, dar nu reuşim. Marcăm primii din nou, dar nu reuşim să ţinem de rezultat. Nu ştiu neapărat dacă este o criză, dar se pare că lucrurile nu merg în direcţia în care ne-am dori. Multe nu sunt de spus, să încercăm să rămânem uniţi, să ne încurajăm. Încercăm să facem asta şi în meciuri, dar nu am reuşit din păcate. Atunci când vrem să închidem meciul nu reuşim. Trebuie să facem ceva să ne revenim, pentru că nici fanii nu mai au răbdare cu noi, trebuie să îi facem fericiţi", a declarat Petrila la televiziunile deţinătoare de drepturi.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel