Superliga Romaniei Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen
Data publicării:
Andrei Nicolescu a anunţat încă două transferuri la Dinamo după aducerea mijlocaşului ofensiv Patrik Olsen. Acesta a anunţat şi când revine Hakim Abdallah pe teren. Atacantul va fi nevoit să se opereze la umăr după accidentarea din meciul de Cupă cu FC Voluntari. 

"Suntem într-o situație specială. Din păcate, pentru Hakim, urmează o perioadă dificilă. Mâine va intra în operație la umăr, ceea ce îl va ține trei săptămâni departe de teren, iar nu știm cât de repede va putea reveni în circuitul echipei ulterior.

Operația este absolut necesară, deoarece problema este legată de un ligament care trebuie poziționat corect. Dacă am încerca să facem o refacere fără intervenție chirurgicală, ar putea să îi afecteze cariera de sportiv. În mod normal, o persoană obișnuită ar putea trece peste această accidentare, dar viața de sportiv profesionist impune alte rigori și măsuri.

Din acest motiv, suntem în situația în care trebuie să ne gândim cu mai mare atenție la aducerea unui atacant. Am primit multe mesaje despre această poziție, mai ales după accidentarea neașteptată și ciudată a lui Hakim, care a apărut de nicăieri. Urmează operația și sperăm ca recuperarea să fie cât mai ușoară. Operația este complicată, dar important este cât de repede va putea reveni pe teren.”, a declarat Andrei Nicolescu in direct la Radio Dinamo1948.

Încă 2 transferuri la Dinamo 

"Câinii" l-au înregimentat pe mijlocaşul ofensiv Patrik Olsen, dar Andrei Nicolescu anunţă că până la închiderea perioadei de transferuri, pe 9 septembrie, vor mai veni alţi doi jucători la Dinamo. 

"Tot ce facem face parte dintr-un proces. Acest proces este ușor de judecat din afară, dar greu de înțeles. Oamenilor le este ușor să judece, dar mai dificil să înțeleagă de ce se întâmplă anumite lucruri. Noi încercăm să construim la Dinamo ceva stabil, iar acest lucru are multe aspecte pe care publicul poate le înțelege greșit, considerând că facem totul din dorința de a economisi bani sau de a înșela pe cineva. Sunt tot felul de comentarii care merg în direcția scandalurilor publice, pentru a crea emoții negative.

Indiferent cât hate voi primi sau câte comentarii negative se vor face, atâta timp cât acționarii clubului Dinamo vor înțelege că acest proces este complex și are nevoie de timp, voi continua să îl susțin și să îl conduc. În acest moment, am susținerea acționarilor, care înțeleg că nu este vorba despre dorința de a impresiona publicul, ci despre construirea unui club solid, care să nu mai fie zdruncinat de fiecare eveniment negativ și să nu mai treacă prin perioade de fluctuații majore de formă.

Facem tot posibilul să încheiem până pe 9 septembrie. De altfel, și acest transfer a fost condiționat de diverse situații și am fi dorit să-l finalizăm acum două săptămâni, dar au existat factori pe care nu îi pot discuta public, care ne-au împiedicat să facem anunțul mai devreme. Am fi vrut să rezolvăm această poziție de mijlocaș central mai devreme, dar iată-ne aici. Suntem în discuții și pentru fundașul central, avem două opțiuni pe care le considerăm bune, chiar foarte bune. În plus, căutăm o variantă potrivită și pentru atacant, având în vedere situația excepțională cu Hakim”, a mai spus administratorul special al clubului Dinamo.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel