Fotbal international Accidentările nu stau departe nici de alte naționale de fotbal. Portarul selecționatei franceze, incert pentru EURO 2024
Data publicării:
Mai mulți jucători ai naționalei României au suferit diverse accidentări în ultima vreme. Se pare că problemele de sănătate nu iartă vreo selecționată de fotbal, portarul Franței accidentându-se la adductorul drept.

Francezii rămân fără portarul Maignan?

Mike Maignan, portarul naționalei de Franței, s-a accidentat la adductorul drept, a anunțat luni clubul său, AC Milan, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024 (14 iunie -14 iulie), informează AFP.

RMN-ul efectuat luni de Mike Maignan a evidențiat o leziune la nivelul adductorului drept, a indicat AC Milan. 

„Noi examene vor fi efectuate săptămâna viitoare în funcție de evoluția” accidentării, a explicat într-un comunicat clubul aflat pe locul doi în Serie A, fără să estimeze durata indisponibilității.



Această nouă accidentare a goalkeeperului este o veste proastă pentru selecționerul naționalei Franței, Didier Deschamps, care va anunța, pe 16 mai, lotul pentru EURO 2024.

Vicecampion mondial în 2022, Maignan este titular pentru „les Bleus”, fiind preferat lui Brice Samba și Alphonse Areola după ce Hugo Lloris s-a retras de la națională. Jucătorul lui AC Milan a mai avut probleme fizice în acest sezon: adductori, coapsă, genunchi.

El ar putea declara forfait pentru următorul meci din Serie A, ce va avea loc în weekend în etapa a 35-a, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel