Superliga Romaniei Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, luat la țintă de un fost patron
Data publicării:
Dan Șucu i-a acuzat pe Dinu Gheorghe și Constantin Zotta că au distrus clubul de fotbal Rapid, iar reacțiile nu au așteptat să apară.

Un fan declarat al clubului giuleștean, fostul patron al Politehnicii Timișoara, Marian Iancu, nu se abține în a critica rezultatele Rapidului în acest sezon, dar mai ales conducerea, în speță pe Dan Șucu.

„Domnul Șucu să ridice sonorul, să ia notițe”

„Opinia unui om de afaceri tip Șucu, investitor în fotbal este întotdeauna despre bani și mai puțin, spre deloc despre rezultate. Locul 5, locul 6, în ultimii ani, și actual 12, în clasament, îl descalifică. Trei milioane euro pagubă contra două campionate, două Cupe ale României, competiții europene înseamnă o sumă neglijabilă când ai devenit patron la Rapid gratis.

Când toată lumea îți spune că greșești, iar tu îi cerți, înseamnă că ești obosit și trebuie să taci și să faci. Asta cu privire la Dinu Gheorghe și Constantin Zotta…

În rest, despre furturi și delapidări cu referire largă la Copos, Borcea, Gigi Becali, Marian Iancu, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, frații Becali… când aceștia vorbesc despre fotbal, domnul Șucu să ridice sonorul, să ia notițe, după care să repete până învață pe de rost cele spuse de aceștia!

Necazul pățit de oamenii de fotbal la care s-a referit tâmplarul Sucu, fără să-i nominalizeze, este contagios și i se poate întâmpla oricui, inclusiv dânsului! Așadar, îi transmit domnului Șucu: mai ușor cu microfonul, deoarece e pentru vorbit, nu pentru mușcat”, a declarat Marian Iancu, potrivit sportpesurse.ro.

Ce a declarat Dan Șucu despre Dinu Gheorghe și Constantin Zotta

„Găsesc în spațiul public oameni precum Dinu Gheorghe sau Constantin Zotta, care au distrus Rapidul, iar acum vin să ne învețe pe noi ce să facem și cum să rezolvăm orice problemă.

Nenorocirile create de dânșii ne-au costat peste trei milioane de euro în ultimii doi ani. Nu se poate să mergem în această direcție. Trebuie să fim atenți cu cine ne consultăm. Ne consultăm cu un om care a construit sau cu unul care a distrus?

Și mai sunt și alții care au distrus tot pe ce au pus mâna. Au furat, au delapidat, au ajuns la pușcărie, iar acum vin să ne învețe. E fără sens”, a transmis Dan Șucu, într-un interviu pentru FC Rapid 1923.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel