Fotbal Adi Popa a reziliat contractul cu Chiajna. "Mi s-a arătat cel mai puţin respect din partea antrenorului"
Data publicării:
"Motoreta" Adi Popa este jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna. Acum, el trimite săgeţi către antrenorul Erik Lincar. 

"Pe cale amiabilă. M-am întâlnit cu președintele, cu domnul Tănase. Am discutat ca bărbații, la masă. Am ajuns la concluzia că e mai bine pentru ambele părți să reziliem amiabil. Între mine și conducere nu a existat niciun conflict. Nici cu antrenorul nu a existat, ci doar unul inventat și creat de dânsul.

Dacă ar fi să expun i-aș face o reclamă pozitivă sau negativă gratuită și nu văd rostul. Dacă aș spune cuvânt cu cuvânt prin ce am trecut, poate că unii ar crede că fabulez.

E ceva de domeniul SF, nu are legătură cu fotbalul. Am încheiat cea mai grea perioadă a carierei. Mi s-a arătat cel mai puțin respect din partea antrenorului", a spus Adi Popa, citat de Digisport

MM Stoica nu l-a vrut pe Adi Popa 

"Eu, în vara aceea (n.r. când Reghecampf a semnat cu Steaua Bucureşti, aşa cum se chema echipa patronată de Gigi Becali la acea vreme, actuala FCSB, după o jumătate de sezon la Concordia Chiajna) am semnat la FC Vaslui. Cred că şi acum am contractul acasă. M-am văzut cu domnul Porumboiu, cu Anamaria Prodan şi cu dl Reghecampf, care era ca un tată spiritual pentru mine, la Crowne Plaza. Şi am mers la Vaslui, la pregătire. Cred că am stat vreo două săptămâni, am făcut vizită medicală, totul ok, şi când să plecăm în Austria l-au luat pe Antal, de la Oţelul. Nu s-a auzit şi nu s-a spus niciodată, dar mi-a ieşit că aş avea probleme la vizita medicală, ceva cu globule albe, globule roşii. Eu, când am auzit că nu se mai înţelegeau, m-am suit în tren. Contractele erau la mine, trei exemplare, semnate şi de mine şi de FC Vaslui. Dacă voiam să rămân acolo, mă duceam eu şi le înregistram. Dar ei nu îşi mai doreau, că îl luaseră pe Antal. 

Eu am simţit că nu mă mai voiau. Aveam 23 de ani, nu eram fraier. Iar eu, toată cariera, nu am stat într-un loc unde nu m-am simţit dorit. Am dat mereu bir cu fugiţii de unde nu m-am simţit dorit. E greu să fii performant unde nu eşti dorit, unde ţi se pun piedici. Ana mă suna să aduc contractul să îl înregistrăm, eu ziceam că nu mă mai întorc acolo. Eram în tren. În primul tren m-am urcat spre Bucureşti. 

Cei de la Chiajna, unde cred că Petre Marin era preşedinte sau director executiv, spuneau să le dau contractul să îl înregistreze, că aveau de luat 400.000 euro pe mine. Eu nu şi nu, am zis că nu dau contractul. Atunci am vorbit cu dl Ilie Stan şi i-am zis că nu mă întorc la Vaslui, rămân şi joc aici, nu e nicio problemă.

"Între timp, dl Reghecampf, când a văzut că nu am semnat, neavând dubluri la Tănase şi Chipciu, îi spunea lui nea Gigi "patroane, ia-l că e bun, l-am antrenat, e bun". Pe partea cealaltă, MM îi spunea "patroane, nu îl lua, că e mic, cum să iei jucător mai mic ca tine". Am aflat şi de la nea Gigi şi din alte surse. Am avut după ani o discuţie şi am aflat mai multe. Până la urmă am jucat cu Braşovul un meci (n.r. la Chiajna). Nea Gigi cred că era acasă, nu avea treabă, şi din ce ştiu eu, ce mi s-a povestit de către Reghe, l-a sunat mister şi i-a zis să se uite la numărul 7, că ăla e Popa. S-a uitat şi după meci m-a sunat nea Gigi. 

Eu sunt prieten şi cu Mihai Bendeac, şi am crezut prima dată că e farsă. Şi zic 'hai, mă, care ai chef de caterincă?'. Şi zice 'bă tată, eu sunt! M-am uitat la meci, gata, vii aici. Păi ce ai făcut tu la golul 2, numai Messi face. Preluare cu dreptul, gol cu stângul. Gata, ce să mai, mâine te sună Vali, vii şi semnezi aici. Am vorbit cu primarul, gata!'. Au trecut câteva minute până am realizat că e adevărat. Şi după aceea a fost cursul normal al vieţii. Dar aşa a fost povestea", a declarat Adi Popa la Un Podcast la Alt Nivel. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel