Superliga Romaniei Adi Popa, atac la adresa FCSB. Jucătorul acuză echipa din Superliga că a stricat gazonul din Ghencea
Data publicării:
Jucătorul celor de la CSA Steaua a explicat motivele pentru care gazonul de pe stadionul „Steaua” arată îndoielnic.

Adi Popa: „Sunt minciuni că a intrat echipa de rugby. Sunt doar să dezinformeze opinia publică”

FCSB a evoluat în Ghencea atât în Supercupa României, cât și în Superliga și Liga Campionilor. În total, campioana en-titre a jucat opt meciuri pe terenul stadionului „Steaua”, în timp ce CSA Steaua, echipa de fotbal din a doua divizie, a jucat două meciuri, cu FC Argeș, scor 0-0, respectiv cu CSM Reșița, scor 2-2.

„Nu e vina noastră, acesta este al doilea meci, ați văzut cum s-a prezentat...Noi am făcut doar un antrenament și am jucat un meci, cu FC Argeș, atunci. în două luni de când ne-am reluat pregătirea, în schimb FCSB cred că a jucat nouă meciuri, nu știu...Au mai făcut antrenament și echipele cu care au jucat ei, pentru că așa este protocolul de la UEFA...

Era normal să cedeze, pentru că, în 30 de zile, acest teren cred că a avut 11 meciuri. Sunt minciuni că a intrat echipa de rugby sau altceva... sunt doar să dezinformeze opinia publică și să distragem atenția de la ce se întâmplă cu adevărat!

Cu ce călduri au fost și câte meciuri au fost, era absolut normal să se ajungă în situația asta, dar dacă terenul are asigurare, ar trebui să se remedieze problema. Să ne uităm la toate imaginile de când a fost inaugurat terenul și până acum...A fost masă de biliard! Chiar și când a plouat trei - patru zile, nu au fost probleme, dar gradul de uzură la care a fost supus - meci la două zile și antrenamente - e absolut normal!”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

FCSB pleacă din Ghencea. Joacă pe „Arcul de Triumf”

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, în cursul zilei de miercuri, 21 august, pe site-ul oficial, faptul că meciul dintre FCSB și UTA Arad, din cadrul celei de-a opta etape a Superligii, se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”, la solicitarea campioanei.

„Partida FCSB - UTA Arad, contând pentru etapa a 8-a a Superligii, se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf din București. Această măsură a fost luată la solicitarea clubului organizator”, menționează LPF.

Echipa celor de la FCSB a evoluat în acest sezon al Superligii în Ghencea, pe stadionul „Steaua”, atât în cele patru partide disputate pe teren propriu, cu Universitatea Cluj (scor 1-1), Oțelul Galați (scor 0-2), Farul Constanța (scor 3-2) Poli Iași (scor 0-1), cât și în Supercupa României (scor 3-0 cu Corvinul Hunedoara), dar și în preliminariile Champions League (scor 11-1 cu Virtus, 2-1 cu Maccabi Tel Aviv, 2-3 cu Sparta Praga).

Cu toate că LPF nu a anunțat oficial motivul pentru care clubul de fotbal FCSB a decis mutarea din Ghencea, se cunoaște foarte bine faptul că între FCSB și CSA Steaua există divergențe, oficialii clubului din liga secundă refuzând în repetate rânduri să permită echipei din Superliga să joace pe stadionul „Steaua”.

Meciul dintre FCSB și UTA va avea loc joi, 22 august, începând cu ora 20:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel