Superliga Romaniei Adio Chiricheş. Gigi Becali a anunţat că vrea să îi rezilieze contractul
Data publicării:
Gigi Becali nu mai vrea să îl păstreze pe Vlad Chiricheş la FCSB, după ultimele partide. 

"Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dau banii la zi şi să închidem contractul. Eu aşa vreau. Dacă vrea să rămână... E respectul pentru el, să rămână în club, să lucreze în club. E un om prea bun, prea deştept, deci să fie cu noi în staff. 

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, nu pot explica. Şi accidentările... Dar să dai direct pasă la adversar, asta te poate nenoroci. Dacă luam golul ăla, eram la revedere", a declarat Gigi Becali. 

După meciul de la Sibiu, cu Hermanstadt, pierdut de FCSB cu 2-0, Gigi Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a anunţat că e posibil ca Vlad Chiricheş să se retragă din activitate.

"Jucătorii și-au acceptat criticile. Un gest făcut de Chiricheș, cred că se retrage, părerea mea, nu știu. Nu a fost ultimul meci al lui, dar era foarte dezamăgit. Să mă ierte Dumnezeu, dar nici nu are cu cine să joace.

A greșit el pasa aia… parcă suntem mai puțini cu 4 pe teren. Nu au atitudine și nu cred că lucrurile se vor schimba. Eu nu pot să mai țin suporterii în frâu”, a explicat Gheorghe Mustață.

Cu toate astea, fundaşul ar fi spus că nu e dispus să se retragă. Rămâne de văzut ce decizie va lua după propunerea lui Gigi Becali. 

FCSB s-a calificat în faza principală a Europa League, după ce a trecut de Lask Linz în playoff, scor 2-1 la general. 

Iată adversarii FCSB-ului: 

Glasgow Rangers - deplasare 

Manchester United - acasă

PAOK Salonic - deplasare

Olympiacos Pireu - acasă

Midtjylland - acasă

Qarabag - deplasare

Hoffenheim - deplasare

FK RFS - acasă

Darius Olaru şi-a dorit Manchester United în faza principală

"Chiar vorbeam cu colegii în vestiar. Cu toții ne gândim la Manchester United. Dacă s-ar putea și în deplasare, clar, ne dorim. E visul nostru să jucăm cu echipe mari ca să vedem unde ne este nivelul.

N-am făcut grupa în vestiar. Am stat la duș și am vorbit doar de Manchester United. Ne vom strânge undeva să vedem tragerea”, a spus Darius Olaru. 

Şi Mihai Stoica a vrut-o pe Manchester United la tragerea la sorţi. 

"Suntem la un pas să batem recordul de meciuri europene pentru o echipă din România, pe care l-am stabilit în sezonul 2005/2006, cu 18 meciuri. Acum vom juca sigur 16. Dacă, știu eu, facem o minune și mergem mai departe, egalăm recordul.

Deocamdată, lăsați-ne să ne pregătim de tragerea la sorți. I-am zis lui Vali Argăseală că are acum o misiune specială, să aducă Manchester United pe Arena Națională. Sunt chitit pe ei. De mult... nu contează (n.r. - râde)”, a afirmat MM la PrimaSport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel