Superliga Romaniei Adrian Mihalcea își dă jos haina de antrenor și își amintește momente din derby-urile Dinamo - FCSB
Data publicării:
Antrenorul Unirii Slobozia a discutat despre derby-ul dintre Dinamo și FCSB, programat duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00.

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB se preconizează a fi, ca de fiecare dată, unul incitant, iar Adrian Mihalcea crede că atmosfera va fi „incendiară”.

Arenă Națională va fi cel mai probabil plină, suporterii ambelor echipe luând cu asalt stadionul. În mod evident, echipa gazdă se bucură de superioritate în privința numărului de fani, aproximativ 40.000 de dinamoviști achiziționând deja bilete pentru meciul din a XIII-a etapă a Superligii.

Totuși, nici suporterii FCSB-ului, aflați în minoritate, nu se lasă așteptați și iau cu asalt Peluza Sud. Din ultimele informații, peste 8.000 de fani ai campioanei en-titre au cumpărat biletele pentru a-și susține favoriții în bine-cunoscutul derby al fotbalului din România.

„Atmosfera va fi incendiară ca de fiecare dată”

„Dinamo se află într-o perioadă foarte bună. Am văzut că ușor-ușor și jucătorii accidentați se întorc și vor deveni și mai puternici. Din ultima perioadă va fi derby-ul cel mai încins.

Atmosfera va fi incendiară ca de fiecare dată și lucrul acesta va aduce un spectacol în plus față de cel de pe teren.

Cu siguranță stadionul va fi plin, ținând cont de forma celor două și de importanța partidei. Eu zic că așteptările sunt pe măsură”, a declarat Adrian Mihalcea, fost jucător al echipei Dinamo București, citat de orangesport.ro.

Dinamo București ocupă locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB are cu două puncte mai puțin, clasându-se pe locul 7. După 12 etape disputate, echipa „câinilor roșii” a înregistrat patru victorii, două înfrângeri și șase remize. Pe de cealaltă parte, formația „roș-albastră” are același număr de victorii, trei înfrângeri și patru rezultate de egalitate, fără a avea o etapă disputată, din a patra rundă, cu FC Botoșani (reprogramată pe 21 noiembrie).

Echipa condusă de Adrian Mihalcea va întâlni Poli Iași în deplasare, luni, 21 octombrie, începând cu ora 18:30. Nou-promovata se află pe locul 14, cu 12 puncte acumulate în 12 etape.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

pixel