Superliga Romaniei Adrian Mihalcea, singurul antrenor din Liga 1 care nu e supărat după o înfrângere
Data publicării:
Unirea Slobozia a pierdut în deplasare cu Poli Iaşi, scor 0-1, dar Adrian Mihalcea a avut o declaraţie complet surprinzătoare la final. 

Politehnica Iaşi a învins-o dramatic pe Unirea Slobozia cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrei Gheorghiţă (24), după un corner executat de Alin Roman.Ialomiţenii au ratat un penalty la ultima fază a meciului, prin Constantin Toma (90+16), şutul său fiind apărat de spaniolul Jesus Fernandez. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru henţul lui Ştefan Ştefanovici.

Unirea a avut şi un gol anulat de VAR (90+2), pentru ofsaid la autorul golului, Filip Ilie.

Unirea Slobozia a obţinut un singur punct în ultimele cinci etape, conform Agerpres.

”Sunt antrenorul unei echipe de SuperLigă și asta este foarte plăcut. Am trecut prin astfel de situații și ca jucător. Nu mă dărâmă înfrângerea asta, pentru că am crezut până la final.

Cu puțin noroc am fi reușit să plecăm neînvinși, așa că nu e niciun capăt de țară. Luptăm în continuare. Ne știm condiția. Diferența față de celelalte echipe e mică și vom trage în continuare să ieșim din această zonă.

Sunt stări și stări. Le gestionăm mai vizibil sau nu. Unii trăiesc mai intens partidele. La fotbal nu cred că are rost să vorbim de divinitate. Este doar o execuție, un moment. Dacă eram mai inspirat, poate alegeam pe altcineva să bată penalty-ul, dar nu a fost cazul.

Au fost pe teren două echipe bine organizate. Cei de la Iași au fost mult mai agresivi și mult mai direcți pe poartă, mai ales în prima repriză. În a doua repriză noi am dominat. Am avut încă un gol anulat de VAR. Este pentru a șasea oară când se dă o decizie împotriva noastră, de când a început SuperLiga.

Am avut și acel penalty... Poate meritam un egal. Nu a fost să fie. Mi-e greu acum să mă gândesc la următorul meci, dar va fi extrem de dificil, ca și cele de până acum.

Jucăm iarăși în deplasare. Astăzi am mai pierdut un jucător, după ce că eram puțini. Eu nu le pun jucătorilor niciun fel de presiune și nici astăzi nu le-am pus. Poate sunt momente când au și ei nevoie de mai multă liniște”, a declarat Adrian Mihalcea, la flash-interviu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel