Fotbal Adrian Mititelu a explicat de ce a plecat Marius Croitoru de la FC U. Cine îi ia locul
Data publicării:
Marius Croitoru nu mai este antrenorul celor de la FC U Craiova 1948. Despărţirea s-a produs după remiza cu FC Voluntari, scor 0-0. 

"Clubul nostru si Marius Croitoru au decis de comun acord rezilierea contractului de colaborare. Mulţumim pentru activitatea depusă la FCU 1948 şi îi dorim mult succes pe viitor", informează clubul oltean pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 44 de ani, antrenorul Marius Croitoru a obţinut în actuala ediţie a Ligii a II-a 3 victorii, 5 egaluri şi 2 înfrângeri. După cele 10 etape desfăşurate până acum, FCU Craiova 1948 ocupă locul 12 în clasamentul Ligii a II-a, cu 14 puncte.

Tehnicianul fusese instalat în funcţie la 28 mai 2024, când semnase un contract valabil doi ani cu FCU Craiova 1948, conform Agerpres.

Adrian Mititelu a explicat despărţirea 

”Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărțire amiabilă. Nu o spun din complezență. M-am despărțit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă.

Trebuie un restart la echipă pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare. Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut inițiativa.

Sunt mai multe discuții, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluție cât mai repede pentru că e o situație dificilă. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiție.

Am discuții, dar e prematur. Sper ca într-una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda. Îmi doresc să rezolv cât mai repede, până cel târziu joi”, a declarat Adrian Mititelu pentru GSP


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal international Real Madrid spulberă Borussia Dortmund în Liga Campionilor

Echipa madrilenă era condusă la pauză cu 0-2, elevii...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Facebook FC Rapid 1923

Alex Dobre l-a sunat pe Dan Şucu pentru a se transfera la Rapid, nu a aşteptat să fie căutat. Detalii de la negocierile cu noul atacant din Giuleşti

pixel