Superliga Romaniei Adrian Mititelu îi laudă pe fanii lui Dinamo: Singurul mare club din România scăpat de spectrul falimentului, exclusiv datorită implicării suporterilor
Data publicării:
Adrian Mititelu, finanţatorul FC U Craiova 1948, are numai cuvinte de laudă la adresa fanilor lui Dinamo. 

”FC Dinamo are cei mai inteligenți și cei mai occidentali suporteri din România. Au demonstrat asta în mod clar și fără echivoc. Este singurul mare club din România scăpat de spectrul falimentului, exclusiv datorită implicării în masă a suporterilor.

Atunci când majoritatea analiștilor din fotbal, dar și a fostelor glorii, îi cântau prohodul, fanaticii suporteri dinamoviști au spus răspicat 'NU CEDĂM'! Așa ceva n-o să se mai întâmple în veci cu o altă echipă din România. Acest purgatoriu traversat cu bine de suflarea dinamovistă are un rol dublu pozitiv pentru viitor.

Astfel, pe lângă faptul că brandul a ieșit foarte întărit, au fost spălate în parte și păcatele trecutului, petele negre din istoria acestui club, care ne place ori ba, nu pot fi uitate.

Dinamo are un segment de fani cu venituri mult peste medie, dar și cu o mentalitate vestică, mai de zonă centrală a capitalei, și odată cu noul stadion, acest gen de suporteri pot influența decisiv forța financiară a clubului pe viitor și implicit valoarea sportivă a echipei, care cu siguranță va domina fotbalul românesc”, a scris Adrian Mititelu, pe rețelele sociale.

Urmează două transferuri la Dinamo. Andrei Nicolescu a anunţat posturile pe care vin noii jucători

Dinamo încearcă în continuare să suplimenteze lotul lui Zeljko Kopic. Andrei Nicolescu a anunţat, cu o zi înainte de meciul din Cupa României cu FC Voluntari, că se încearcă finalizarea a două mutări. 

Dinamo a învins-o în campionat pe Universitatea Craiova, scor 2-1, şi a ajuns la 12 puncte în 7 etape. Andrei Nicolescu anunţă că Zeljko Kopic ar putea avea în curând doi noi fotbalişti la antrenamente. 

"Încercăm să finalizăm cât mai repede două transferuri. Un mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Andrei Nicolescu pentru iAmSport.

Cupa României, un obiectiv important pentru Dinamo 

"Dorim să ieșim din grupe. Pentru asta muncim zi de zi, acum o să vedem. Voluntari este o echipă care 100% își va dori să câștige meciul cu noi, e o echipă puternică.

Va fi un meci dificil, mai dificil decât altele pe care le puteam avea în această fază. Au fost și niște decizii legate de suporterii noștri... Noi am dat un comunicat, mai mult nu putem comenta", a mai declarat Nicolescu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel