Fotbal Adrian Mutu a numit jucătorul „roș-albastru” pe care îl apreciază: „Are tupeu, o tehnică deosebită”
Data publicării:
Antrenorul român a analizat evoluția jucătorilor FCSB, după 1-1 cu Maccabi Tel Aviv, în turul secund preliminar al Champions League.

FCSB a încheiat la egalitate meciul împotriva echipei israeliene Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, pe stadionul „Steaua” din București, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa secundă în fața celor de la Maccabi, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00, la Budapesta.

Adrian Mutu: „FCSB are nevoie de un super atacant”

Antrenorul Adrian Mutu a analizat prestația jucătorilor „roș-albaștri”, spunând care este fotbalistul care îi place, examinând, totodată, alți jucători ai FCSB-ului.

„Popa e un atacant normal, nu e sub nivel, dar nu e nici un super atacant. Eu cred că o echipă de genul FCSB are nevoie de un super atacant, probabil un Louis Munteanu. Ar fi un mare plus pentru FCSB. Eu cred că Miculescu poate să joace al doilea vârf sau extremă dreapta.

Nu îl văd număr 9, deși a avut meciuri când s-a descurcat foarte bine. Valoarea jucătorilor nu o vezi în provincie, la o echipă liniștită, care are stabilitate din toate punctele de vedere. La nivel uman și emoțional lucrurile sunt clare și corect făcute, presiunea nu este chiar atât de mare.

Nu a jucat niciodată pentru calificări în Champions League, acum a venit la FCSB unde în afară de publicul mult mai numeros și presiunea rezultatului mai e și presiunea patronului. Așa se vede dince material ești făcut și ce valoare ai.

Valoarea nu e doar talentul, ci și calitățile psihologice pe care le are un jucător. De Musi îmi place mult, are tupeu, o tehnică deosebită. Un lucru foarte important pentru un jucător este acest tupeu pe care îl are Musi.

Nu are o continuitate în joc, are momente când dispare. Dacă Musi continuă să crească și își dezvoltă puțin continuitatea în joc va fi un mare jucător, e deja un mare talent. Îmi place cum a crescut Musi, eu l-am văzut și la Petrolul când antrenam CFR.

A crescut în forță și viteză față de momentul în care a debutat la FCSB. Era mai firav, se vedea că venea de la juniori. Împrumutul ăsta i-a făcut foarte bine, mă bucură cum a absorbit acest împrumut la Petrolul.

Nu l-a luat ca pe o pedeapsă, l-a folosit în avantajul lui. Bravo lui și familiei lui, care l-a îndrumat bine”, a mai spus Mutu, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir: „El face totul la echipă și nu-i iese nimic”

De asemenea, și Mitică Dragomir și-a expus opinia privind evoluția celor de la FCSB de marți seară, spunând ce jucător al echipei ar trebui să se axeze doar pe anumite aspecte ale jocului: „Dacă nu-l liniștește un antrenor pe băiatul ăsta (n.r. - Darius Olaru), strică tot mecanismul echipei Steaua (n.r. - FCSB).

E unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară, el bate cornere, el bate lovituri, el bate tot, 30-40% greșit! Lasă-l de pe partea dreaptă să bată Ștefănescu, care lovește mingea excepțional!

El face totul la echipă și nu-i iese nimic. Se poate și accidenta din dorința de a face atât de mult. Cine spune că a jucat bine ieri (n.r. – marți) mă iau cu el la bătaie. E fotbalist bun, iese în evidență datorită faptului că aleargă bine, dar nu e eficient. Ce, că bate 11 metri?!

Nu înțeleg de ce nu bagă două vârfuri de atac acasă. Să fi jucat cu Miculescu și cu Popa... Popa n-a primit două pase! Ce mijlocași sunt ăștia care nu intră în combinație cu vârful de atac, care nu-i dă o minge pe poziție viitoare, care nu-i dă o minge filtrantă? Ce, că alergi de nebun?!”, a declarat Mitică Dragomir, potrivit aceleiași surse menționate.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel