Echipa nationala Adrian Mutu l-a întrebat direct pe Mircea Lucescu: Nea Mircea, când ne mai lăsaţi şi pe noi?
Data publicării:
Adrian Mutu a fost pe lista FRF ca posibil selecţioner, înainte de numirea lui Mircea Lucescu. După victoria naţionalei cu Lituania, Adrian Mutu l-a întrebat pe Mircea Lucescu când are de gând să se retragă din activitate. 

În direct la Fanatik, Adrian Mutu l-a întrebat direct pe Mircea Lucescu când îi va lăsa pe antrenorii mai tineri să îi ia locul. 

"Nea Mircea, am două întrebări serioase. Una mai în glumă. Mă uitam la teren și vedeam jucători de la 20 de ani și jucători de până la 60 de ani alături de mine antrenați de dumneavoastră. Aproape patru generații. Cât mai antrenați, când ne lăsați și pe noi?”, a întrebat Adrian Mutu.

 “Acesta ar trebui să fie un exemplu pentru voi, că dacă și eu mă retrag, cu cine vă mai confruntați voi? E normal, tindeți să aveți aceeași carieră”, a replicat Mircea Lucescu. 

Adrian Mutu a continuat ideea: “Mă uitam la Lupu și la alții care au aproape 60 de ani. Apoi la cei din teren. Și mă gândeam: pe toți i-a antrenat nea Mircea..”. Selecţionerul a replicat din nou: “Au dreptate, ei au dreptate. Ce să fac? Le promit că în scurt timp… sau cine știe? Dacă Dumnezeu mă ține sănătos…”..

 Mircea Lucescu, decizie clară după meciul din Ghencea: „Asta e echipa națională și trebuie să joace în toată țara”

„Terenul a fost mizerabil. Pentru o echipă care pune totul pe tehnica pasei e foarte greu pe un asemenea teren. Pentru că apar greșeli din cauza terenului, iar jucătorii suferă și se enervează. Terenul ne-a dezavantajat teribil astăzi. A fost execrabil, sper să nu ne mai întoarcem aici, pe asemenea terenuri, dacă nu le pun la punct.

Pentru că există și Craiova, unde se poate juca, există Cluj, există Arena Națională... nu e obligatoriu să jucăm toate meciurile în București. Asta e echipa națională și trebuie să joace în toată țara”, a declarat Mircea Lucescu, în cadrul conferinței de după meci.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel