Superliga Romaniei Adrian Porumboiu, avertisment pentru echipele din Liga 1: Cine a crezut că Rapid a murit să se spele cu apă rece pe faţă
Data publicării:
Adrian Porumboiu, fostul finanţator al FC Vaslui, laudă aducerea lui Marius Şumudică la Rapid şi spune că giuleştenii redevin favoriţi în lupta pentru titlu. 

"O să danseze și Șucu cu el dacă iau titlul, să învețe pașii de dans de la Șumudică dacă iau campionatul. Sigur va face treabă nu am nicio îndoială și echipele care au crezut că Rapidul a murit să se spele cu apă rece pe față.

Eu vă spun să rețineți, Rapidul cu Șumudică se va bate la titlu din sezonul acesta. O să vedeți că imediat se schimbă când câștigă 3-4 meciuri la rând.

Campionatul nu e ce e acum, FCSB mai are de jucat în cupele europene, la fel și CFR, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla, e un campionat slab", a declarat Adrian Porumboiu, potrivit iamsport.

"Are fler, șmecherie cât încape, șmecheria lui Șumudică acoperă tot Giuleștiul. Știe să îi apropie pe jucători, știe să discute cu ei, se pliază exact pe ce îi trebuie Rapidului, este pătimaș pentru Rapid.

Când a pus mâna pe hățurile echipei acolo o să vedeți, simte jucătorul când e în vână, când dă randamentul care trebuie", a încheiat Adrian Porumboiu.

Marius Şumudică: Nu am venit la Rapid să spun că lotul nu e bun

"Legat de transferuri, astea sunt lucruri de bucătărie internă. Vom discuta. Nu îmi place să vin în faţa presei, să ne spălăm rufele în public. Vom avea discuţii, vom vedea. Nu am avut timp să discutăm foarte mult despre aceste lucruri. În două zile jucăm, subiectul principal e jocul de la Iaşi. După care vom analiza, vom vedea ce vom face. Nu am venit la Rapid să pun condiţii, să îi spun domnului Şucu că lotul nu e ok, că vreau 5 jucători sau nu ştiu câţi. Nici nu m-a interesat. Nici contractul. Nici pe mine, nici pe dânsul. Negocierile cred că au durat 5 minute. Asta înseamnă încredere. 

E clar că va fi nevoie, probabil, să facem nişte transferuri, dar nu sunt genul de om care să spună că astea sunt condiţiile mele, îmi aduci 3-5 jucători ca să performez. Nu. Un antrenor trebuie să performeze în primă fază cu ceea ce are la dispoziţie. Unde m-am dus, am încercat să nu aduc eu jucători, ca să nu las clubul încărcat. Antrenorul e primul care pleacă de obicei. Sper însă să stau mult în Giuleşti, să plece alţi jucători şi să rămân eu. 

Dar v-am spus, principalul obiectiv e jocul de la Iaşi", a declarat Marius Şumudică. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel