Superliga Romaniei Afirmații dure la adresa lui Gigi Becali, după ce finanțatorul a spus că FCSB va redeveni curând Steaua
Data actualizării:
Data publicării:
Asociația Steliștilor 1947 a avut un răspuns dur în privința declarațiilor făcute de Gigi Becali, susținătorii Stelei adăugând și o imagine sugestivă textului postat pe rețelele sociale.

Asociația Steliștilor 1947 (AS47), o asociație non-profit care „dă o voce puternică tuturor celor pentru care STEAUA înseamnă o parte din viață”, i-a răspuns finanțatorului FCSB, Gigi Becali, în ceea ce privește declarațiile făcute zilele trecute.

Becali a spus că FCSB va câștiga în curând dreptul de a se numi Steaua, fiind doar o chestiune de timp până când schimbarea se va realiza: „Am spus în ultimul timp Steaua, pentru că oamenii și toate instituțiile trebuie să înțeleagă că nu ne batem joc de România. Avem o echipă Steaua, care a făcut performanțele pe care le-a făcut și trebuie să revenim la normal. 

Cât de curând va ieși hotărârea de la Madrid cu marca Steaua și vom fi Steaua. Au făcut ei opoziție, o să le respingă opoziția și după aia... Că dacă în România nu se știe cum e cu continuitatea, știu ăia din afară cum este.

Steaua București, asta va fi denumirea. Te iei după Talpan? Credeam că Guvernul va rezolva, așa mi-a spus Ciolacu. Sunt vorbele lui. Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea. Dacă ai zis Steaua, rezolvă, dar văd că a uitat. E o chestiune de timp”, spunea Gigi Becali, la palat.

„Nu te mai prezenta drept credincios, pentru că doar aduci o mare defavoare bisericii prin declarațiile și acțiunile tale”

Susținătorii Stelei nu au fost reținuți în a-i răspunde finanțatorului, adăugând și o ilustrație în postarea realizată pe pagina de Facebook a asociației AS47. O oaie îmbrăcată în veșminte preoțești și o cruce la piept este schițarea ironică la adresa lui Becali, imaginea adăugând și doi preoți - în partea dreaptă, respectiv partea stângă a personajului principal, cei doi fiind ilustrați într-o dimensiune mult mai mică față de protagonistul imaginii.

„Nu există nimic mai meschin în această țară decât personajul promovat constant de presă. Cu o cruce pe căciulă și imaginea de om credincios, acesta perpetuează minciuni și nesinceritate pentru a fura marca Steaua.

Ne-am dori să vedem un jurnalist curajos care să îl întrebe despre poruncile pe care le încalcă constant prin declarațiile sale.

Parcă era vorba despre furt, poftirea bunurilor aproapelui, mărturie mincinoasă... Și nu doar el e vinovat, ci și acei preoți sau arbitri îmbrăcați în veșminte care nu au curajul să îi spună că e pe o cale greșită.

Câți prefăcuți sunt pe lumea asta? Bătrânețea nu înseamnă pentru toți întelepciune și nimeni nu îi spune adevărul în față.

Nea Gigi, nu mai visa! Steaua nu ai avut-o și nu o vei avea niciodată. Nu te mai prezenta drept credincios, pentru că doar aduci o mare defavoare bisericii prin declarațiile și acțiunile tale. Furtul, minciunile, xenofobia și misoginia nu au nimic de-a face cu credința.”, este răspunsul asociației AS47, pentru Gigi Becali.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel