Jocurile Olimpice Alcaraz visează să joace cu Nadal la Jocurile Olimpice de la Paris: „Ar fi grozav!”
Data publicării:
Tânărul spaniol a vorbit despre posibilitatea de a face pereche alături de Rafael Nadal, campionul de 37 de ani afirmând, în cadrul unor declarații oferite la Madrid, că dorește să joace alături de compatriotul său la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ambii jucători vor să facă echipă, dar nu depinde doar de ei

Tenismenul spaniol Carlos Alcaraz (3 ATP) a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, că speră în continuare să joace în proba de dublu alături de compatriotul său, Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris, „dacă totul va decurge bine”, informează AFP.

„Dacă totul va decurge bine, vom juca la dublu la Jocurile Olimpice” din această vară, a spus Alcaraz, care l-a învins marți, cu 6-3 6-7(5) 7-6(4), pe germanul Jan-Lennard Struff (24 ATP), într-un meci extrem de disputat din competiția de la Madrid.

Întrebat dacă a discutat cu Nadal despre visul lor comun de a juca împreună la dublu la Jocurile Olimpice din 2024, Alcaraz a răspuns: „Am vorbit puțin despre asta. Așa cum am spus mai devreme, dacă totul merge bine, vom juca la dublu la Olimpiada de la Paris. Dar până atunci au mai rămas multe săptămâni”.

„Ne-am gândit că ar fi grozav dacă am juca mai întâi un turneu împreună. Dar va fi dificil”, a adăugat numărul trei mondial. „Pe zgură, următoarele turnee sunt cele de la Roma și Roland Garros, două turnee cu adevărat importante pentru noi la simplu și, pentru că nu suntem în cea mai bună condiție fizică, va fi dificil să jucăm (împreună) la un turneu până la Jocurile Olimpice”, a mai spus Alcaraz.

În urmă cu trei zile, Nadal confirma că dorește să joace alături de tânărul său compatriot la Jocurile Olimpice de la Paris.

Turneele olimpice de tenis din cadrul JO 2024 se vor disputa la Roland Garros, pe zgura pe care Nadal a triumfat de 14 ori, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel