Superliga Romaniei Alex Dobre l-a sunat pe Dan Şucu pentru a se transfera la Rapid, nu a aşteptat să fie căutat. Detalii de la negocierile cu noul atacant din Giuleşti
Data publicării:
Alexandru Dobre a debutat cu o dublă în tricoul Rapidului şi le-a intrat deja la inimă fanilor. Victor Angelescu spune, însă, că nu Rapidul l-a căutat pe el, ci invers. 

„Primul joc câștigat pe Giulești, mă bucur că scorul a fost mare, dar mă bucur că am câștigat. Nu mai știu de când am câștigat aici un meci care să conteze. Ultima dată a fost cu FCSB, dar nu mai conta. Știu cum fusese pregătit meciul în ultimele două săptămâni și mă așteptam să câștigăm, dar nu de această manieră. Au intrat și ultimii jucători transferați. Au făcut cel mai bun meci din ultimul timp. Pe Dobre îl știm cu toții cât de cât, e român.

Nu s-a înțeles cu CFR Cluj, a vorbit cu domnul Șucu. Am avut o ședință toți din conducere și am decis să îl luăm. Din ce știu, nu se rezolvase cu CFR și l-a contactat pe Dan. Alex și-a dorit foarte mult să joace la noi. Ne-m pus de comun acord că e un jucător bun și am decis să îl luăm. Avem pe cineva în club care lucrează la noi în club. Tatăl soției lui lucrează la noi, e antrenor la juniori, din ce știu eu. Au prime la toate meciurile, dar la acesta nu au avut.

Mă gândesc să le dau o primă dacă fac un meci bun și cu FCSB. Hromada e o mare pierdere, e un mijlocaș central care a jucat foarte bine. L-am așteptat foarte mult. S-a întâmplat la un scor la care nu mai conta. FCSB e cea mai bună echipă din campionat, ne reprezintă și în Europa. Are două echipe, are cine să joace în locul lui Bîrligea. Derby-urile dintre noi și FCSB și noi au fost mereu foarte echilibrate, sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte.

O să putem spune ceva clar despre Șumudică abia după primele 21 de etape, să zicem. Suntem foarte mulțumiți, de modul cum a pregătit meciul și sperăm să facem un meci bun și cu FCSB”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Alexandru Dobre, debut de vis în Giuleşti 

Intrat din postura de rezervă în meciul cu Farul, Alexandru Dobre a înscris ultimele două goluri ale giuleştenilor. 

"E un debut de vis, dar cel mai important lucru e victoria echipei, nu golurile mele. De aici vom continua să dăm tot ce e mai bun din nou şi să ne bucurăm cât mai mult. Aşa sunt eu, dinamic, aşa am simţit la primul gol, am fost inspirat, mă bucur că am reuşit. Am un ritm mai dinamic. M-a ajutat mult ritmul din Portugalia şi se pare că prinde bine aici. 

Dl Şumudică m-a încurajat. Nu doar antrenorul, ci tot staff-ul, băieţii, m-au făcut să mă simt ca acasă. 

Nu ştiu ce părere are selecţionerul, dar sper ca performanţele să îl satisfacă pe dânsul, şi dacă voi fi chemat, voi merge cu plăcere la naţională, pentru că iubesc România şi fotbalul. 

De acum va fi un drum bun. Suntem conştienţi cât de mult suntem iubiţi de fani. Ne bucurăm că astăzi am reuşit un rezultat pozitiv", a declarat Alexandru Dobre la flash interviu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Valeriu Iftime e sigur: Batem Clujul etapa următoare

Valeriu Iftime şi-a recăpătat încrederea în FC...

Superliga Romaniei Ăsta e Rapidul din Giuleşti. Iubeşte-l şi o să înnebuneşti

Declicul anunţat de Marius Şumudică înaintea meciului...

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Valeriu Iftime e sigur: Batem Clujul etapa următoare

Valeriu Iftime şi-a recăpătat încrederea în FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel