Superliga Romaniei Alex Pop, de la Oţelul Galaţi, are ofertă din Grecia
Data publicării:
Cristian Cernodolea, agent FIFA, a anunţat că pentru Alexandru Pop, atacantul celor de la Oţelul Galaţi, sunt discuţii cu o echipă din Grecia. 

Alexandru Pop a venit la Oţelul Galaţi de la Unirea Dej şi a impresionat la primul său sezon în Liga 1, înscriind 11 goluri şi oferind 4 pase decisive. 

Agentul FIFA Cristian Cernodolea a anunţat că pentru atacantul gălăţenilor există discuţii cu o echipă din Grecia, dar şi că în iarnă acesta a refuzat să plece în străinătate, deşi avea ofertă. 

"Alexandru Pop este reprezentat de Rareş Pop, este partenerul meu. Pop a avut două oferte în ianuarie. Una din Israel, dar din cauza situaţiei de acolo nu a luat-o jucătorul în considerare. De înţeles, şi nu cred că un agent poate acuza un jucător că nu vrea să meargă acolo. A mai fost o ofertă din spaţiul ex-sovietic. 

A fost şi există o discuţie în Grecia, acum, pentru Alex Pop. 

Problema la Alex Pop este că, deşi are 24 de ani şi are cifre foarte bune, a făcut un tur bun de campionat, dar după aia returul nu a mai fost la fel de bun. Şi mai avem şi aspectul că a venit din Liga 2, a făcut acest sezon foarte bun, iar cluburile se întreabă dacă Alex Pop va marca 10-12 goluri sezon de sezon sau este un jucător care un sezon sau două nu va mai avea randamentul ăsta", a declarat Cristian Cernodolea la GSP Live. 

Despre Pop s-a spus la un moment dat că ar fi dorit şi de FCSB, dar Gigi Becali s-a reorientat şi l-a luat pe Daniel Popa, de la U Cluj. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel