Superliga Romaniei Alexandru Albu e dorit de CFR Cluj, dar vrea să câştige cu Rapid în Gruia. "Nu trebuie să le dăm nicio şansă"
Data publicării:
Alexandru Albu se gândeşte doar la victorie în meciul dintre CFR Cluj şi Rapid, în ciuda faptului că în ultimele zile au apărut tot mai multe discuţii despre o posibilă mutare a mijlocaşului în Gruia, sub comanda lui Adrian Mutu. 

Fotbalistul Alexandru Albu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi de la Rapid trebuie să intre încrezători pe teren şi să nu le dea nicio şansă adversarilor de la CFR Cluj în meciul direct din etapa a 25-a a Superligii.

"Avem o deplasare grea, CFR este o echipă bună, cu jucători de valoare. Însă mergem la Cluj cu gândul la victorie, aşa cum a făcut şi cele trei partide disputate până acum. Trebuie să intrăm pe teren şi să nu le dăm nicio şansă, iar la final să ne bucurăm de cele trei puncte. Într-adevăr, cu o victorie putem să urcăm pe locul 2, dar nu ne gândim la acest lucru. Important e să ne gândim la meci şi la puncte, nu la clasament. Totul se va juca în play-off, acolo se va juca şi cartea câştigătoare. Fiecare trebuie să spere până la ultimul meci", a afirmat el.

"Mutu ne cunoaşte, dar şi noi îl cunoaştem foarte bine"



Mijlocaşul nu consideră că CFR Cluj are un avantaj ţinând cont că este condusă acum de Adrian Mutu, fostul antrenor al formaţiei giuleştene.

"Adrian Mutu ne cunoaşte, însă în acelaşi timp şi noi îl cunoaştem foarte, foarte bine. Vedem cine va ieşi învingător la final. Nu ştiu cine e favorit, se joacă pe teren. Cine e mai bun să câştige", a precizat fotbalistul.

Alexandru Albu a explicat că îşi doreşte prelungirea contractului cu Rapid: "Am vorbit cu Victor Angelescu (acţionar minoritar, n. red.), a rămas să ne vedem să discutăm despre prelungire. Eu sunt cu gândul la Rapid, îmi doresc să rămân aici. Oricum, până în vară sunt oricum aici. De CFR nu ştiu nimic, vorbiţi cu impresarul. De transferat, mi-aş dorit să mă transfer în străinătate".

Mijlocaşul rapidist a ţinut a cerut scuze grupării Dinamo pentru că a numit-o "echipă mică" după meciul direct din 27 ianuarie. "Îmi cer scuze, nu am vrut să jignesc clubul Dinamo. Eram nervos după meci, au fost multe înjurături atunci... mie nu-mi place să provoc, dar atunci eram la cald, imediat după meci şi am încurcat puţin cuvintele şi a ieşit altceva", a spus Albu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:15, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Superligii, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel