Superliga Romaniei Alexandru Dobre la Rapid? Prima reacţie a lui Viorel Moldovan
Data publicării:
Viorel Moldovan, preşedintele FC Rapid, a oferit prima reacţie după informaţiile cu privire la un posibil transfer al lui Alexandru Dobre în Giuleşti. 

"Pe radarul Rapidului a apărut un nou jucător extrem de interesant și e român. Un fotbalist cu care Rapid a intrat în contact. Au început discuțiile. Vedem dacă se vor finaliza.

Ultima țintă a Rapidului, o exclusivitate marca FANATIK, e Alexandru Dobre, care poate să joace mai multe poziții. Și atacant, și bandă. Are 26 de ani. În ultimul an și jumătatea jucat la Famalicao. E un jucător interesant.

A cochetat și cu loturile naționale. E ultima țintă din campania de întăriri care i s-a promis lui Șumudică săptămâna aceasta la Rapid”, a dezvăluit Horia Ivanovici. 

Viorel Moldovan, prima reacţie 

"Suntem interesați de foarte mulți jucători. Și mai ales români. Normal că ne-am dorit să avem cât mai mulți români în lot.

Știm situația lui, știm că e liber de contract după despărțirea de Famalicao. Suntem la zi, suntem la curent cu tot ce a făcut acolo. Este o soluție și el. Mai ales acolo în banda dreaptă. Noi căutam astfel de jucători, experimentați, pentru că avem foarte mulți tineri pe care trebuie să îi încadrăm. Și avem nevoie de experiență.

Căutăm români. Dacă i-am găsi și am găsi profilele care să ne convină și să ne ajută să aibă valoare și să facă față în Giulești să joace pentru Rapid că e particular să joci pentru Rapid. Sunt jucători în țară care joacă foarte bine la echipele lor, dar când îi aduci în București au probleme în a se adapta. La Rapid, la FCSB, la Dinamo, presiunea e foarte mare și trebuie să te țină balamalele.

(n.r. – Unde poate să joace Dobre?) Bandă dreaptă. E un jucător cu multă experiență, în atenția naționalei, căutăm astfel de jucători. E în filozofia clubului de a resuscita astfel de jucători care la un momentdat sunt într-un declin. Poate e mult spus un declin, dar jucători care caută un nou challenge (n.r. – provocare)”, a declarat președintele Rapidului, la Fanatik. 

Rapid, în negocieri cu doi atacanţi

Tot la Fanatik, Horia Ivanovici a mai spus numele celor doi atacanţi de care ar fi interesaţi cei de la Rapid. 

"Că tot vorbim de atacanţi, Rapid caută. Iată cei doi atacanţi cu care Rapid este în negocieri, negocieri în forţă pentru jucători pe care îi vrea neapărat Şumudică. Este vorba despre Mariusz Stepinski, de la Omonia Nicosia, şi Clinton N'Jie, actualmente liber de contract", a mai spus Horia Ivanovici. 

Clinton N'Jie a avut o cotă de piaţă de 7 milioane de euro în 2017, când juca la Olympique Marseille. Ultimul său club a fost Sivaspor, în Turcia. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel