Superliga Romaniei Alin Şeroni, supărat în continuare pe Bogdan Andone. Nici nu i-a zis numele la conferinţa de presă. "Domnul care a fost înainte nu a avut încredere în mine"
Data publicării:
Alin Şeroni a fost revitalizat de Liviu Ciobotariu, noul antrenor al celor de la FC Botoşani. Trecut pe linie moartă de Bogdan Andone, Şeroni a fost titular în primul meci al lui Ciobotariu la FC Botoşani, cu Farul Constanţa, iar botoşănenii au reuşit să obţină prima victorie din acest sezon. 

"A fost decizia fostului antrenor, i-am respectat-o si am stat in tribună. Nu mi-a căzut bine. Dar a venit domnul Liviu Ciobotariu, mi-a dat incredere și acum am câstigat cele trei puncte. A existat frustrare, pentru că la vârsta mea meritam să mai joc, chiar dacă poate unii cred că nu dau 100 %, dar dau 100 %, chiar dacă am o vârstă înaintată. Mi-am dorit foarte mult să demonstrez că încă mai pot să joc, încă mai pot să ajut echipa. Am cinci ani de când sunt la această echipă și nu am vrut să plec pe ușa din dos din cauza altor factori. Știe cel care a fost înainte care sunt factorii și de ce nu am jucat", spunea Alin Şeroni după meciul cu Farul Constanţa.

Valeriu Iftime spune că Alin Şeroni este, pentru FC Botoşani, ceea ce este Cristian Săpunaru pentru Rapid. 

"Am văzut și eu cele spuse de Șeroni, iar băiatul ăsta are dreptate. Eu simțeam că el suferă mult de ceva timp, dar acum chiar că mi-am dat seama că pe el l-au afectat foarte tare deciziile luate de Bogdan Andone. La momentul ăla puteam în secunda 1 să rezolv problema, dar i-am dat libertate lui Bogdan să facă cum crede el că e mai bine la echipă, mai ales că avea și avantajul faptului că mă salvase de la retrogradare.

Însă, totuși lucrurile o cam luaseră apoi un pic razna. Bogdan voia să scape de Șeroni cam de o lună. Îmi tot zicea să aducem pe altul în locul lui, iar eu știam clar că Șeroni îmi e omul perfect la locul perfect. El este pentru noi așa cum e Săpunaru pentru Rapid. Voi știți cât de important îmi e mie Șeroni în vestiar din toate punctele de vedere? Pe lângă faptul că el te mai și poate ajuta în teren, nu e el Baresi, dar nici de dat afară nu era. Uite că a venit Ciobi și mi l-a salvat pe Șeroni. L-a băgat la Constanța, iar Șeroni a fost unul dintre stâlpii principali ai apărării noastre. Și mai sunt încă vrei doi trei pe care Andone nu îi mai vedea de Botoșani, dar Ciobi are altă părere și uite că am reușit o victorie la Constanța. Nu îi mai nominalizez acum pe cei la care mă refer că ați văzut și voi pe cine a trimis Ciobi pe teren”, a declarat Iftime, conform Prosport. 

Alin Şeroni nu iartă. La conferinţa de presă de miercuri nici nu i-a spus numele lui Andone 

"Într-adevăr, îi mulţumesc lui Mister că mi-a dat încredere. Domnul care a fost înainte nu a avut încredere în mine. Aşa a fost să fie. Mă bucur că Liviu Ciobotariu a debutat cu victorie şi că mi-a dat încredere să reintru din nou în echipă. Nu mi-am spus ultimul cuvânt. Mai vreau să mai joc. Sper să mă antrenez la fel de bine şi când Mister va avea nevoie de mine, să intru cât mai bine", a declarat Alin Şeroni înainte de meciul lui FC Botoşani cu Hermanstadt. 

FC Botoşani o înfruntă pe FC Hermanstadt în deplasare în etapa a V-a din Liga 1. Botoşănenii au avut o săptămână de pauză după ce partida cu FCSB a fost amânată. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel