Fotbal international Alin Stoica, mesaj pentru Horaţiu Moldovan: Degeaba mergi la Atletico Madrid dacă nu joci
Data publicării:
Fostul fotbalist Alin Stoica nu vede cu ochi buni transferurile lui Horaţiu Moldovan şi Radu Drăguşin, la Atletico Madrid, respectiv Tottenham.

”Pentru mine nu e nimic extraordinar. Au mai fost și înainte jucători care au trecut pe acolo și au jucat. Degeaba mergi la Atletico Madrid și nu joci. Pentru mine e un lucru minor, văzând trecutul fotbalului românesc, nu e wow. Dacă mergi să fii rezervă, nu știu cât ajută echipa națională.

Și Radu Drăgușin e în aceeași situație. Nu știu cât ajută să mergi la echipe și să nu joci. Te ia să fii o roată de salvare pentru ei. Prețul e mic, salariul e mic. Față de ce puteau să cumpere.

Pentru fotbalul românesc, unde e în ziua de azi, să zicem că e wow, dar pentru mine nu e nimic special. Cu atât mai mult că ești luat să fii rezervă. E un entuziasm fals. Nu ajută echipa națională, dacă va fi rezervă! Și Oblak câți ani are? 31! Și accidentat apără. 

E Atletico Madrid, hai... Dar au mai fost români. Nu are de ce să fie extraordinar văzând trecutul fotbalului românesc. Mă repet, și el și Drăgușin nu au plecat să fie titulari. Nu prea ajută echipa națională. Pentru mine e trist că fotbalul românesc a ajuns să se bucure doar pentru transferuri. Dar, vedem ce se va întâmpla”, a spus Alin Stoica pentru Sport.ro.

Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid, după ce echipa lui Diego Simeone a fost de acord să plătească 800.000 euro pentru el, suma trecută în clauza de reziliere a contractului cu giuleştenii. 

Pentru Radu Drăguşin s-au plătit considerabil mai mulţi bani. Englezii de la Tottenham au achitat italienilor de la Genoa 25 de milioane de euro pentru Drăguşin, sumă la care se adaugă alte cinci milioane sub formă de bonusuri şi l-au trimis şi pe Djed Spence împrumut la Genoa pentru 6 luni, cu salariul achitat integral. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel