Fotbal Amintire inedită a lui Tătărușanu cu Gigi Becali: „M-a chemat la el în birou...”
Data publicării:
Portarul Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă din activitate, evoluând în ultima perioadă la Al Abha. 

„Fotbalul, cel mai frumos sport din lume”

„Fotbalul, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic! Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi!

Și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes!  Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”, a anunțat Ciprian Tătăruşanu pe Instagram. 

El a explicat cum a decis să se retragă direct din viața sportivă, spunând că nu a vrut să își încheie cariera în calitate de rezervă: „După ce am terminat vara trecută contractul cu AC Milan eram pregătit să îmi închei cariera. Doar că nu mi-am dorit să mă retrag din postura de al doilea portar al unei echipe.

După o carieră în care am fost mai mereu numărul unu, am simțit că trebuie să mai caut un contract, la o echipă unde să fiu iarăși titular. Să nu mă retrag ca rezervă! A venit oferta de la Abha, din Arabia Saudită, care a contat mult și financiar, bineînțeles. Am continuat și am făcut bine, pentru că a fost o experiență plăcută, am descoperit o nouă lume, o nouă cultură. Și m-am retras și din postura din care îmi doream.”, a spus Tătărușanu.

Experiența cu Gigi Becali

 „(n.r cum ai rezuma povestea ta cu Gigi Becali) Adevărul e că n-am avut foarte multe dialoguri, doar când venea pe la echipă. Primul contact, după 3-4 luni la Steaua! M-a chemat la el în birou. Piața imobiliară o luase la vale.

`Cipriene, tată, eu ți-am făcut contractul ăsta, dar lucrurile s-au schimbat, trebuie să micșorăm salariul. Ajută-mă și pe mine, o să vorbesc și cu ceilalți jucători`.

Nu renunțam la o sumă uriașă și era vorba de Steaua, așa că am acceptat. Iar eu totdeauna m-am gândit la viitor. `Ok, dar vreau să punem o clauză în contract: când voi fi vândut, scădem din suma de transfer cât ați plătit pe mine iar 20% din ce rămâne sunt banii mei`. A fost de acord. Ți-am povestit asta pentru că e un exemplu elocvent: per total, povestea mea cu Gigi Becali a fost mereu una corectă”, a rememorat Ciprian Tătărușanu, potrivit ProSport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel