Fotbal international Andrei Raţiu, aproape de lovitura carierei. Diego Simeone îl vrea la Atletico Madrid, dar Rayo nu vrea să negocieze. Clauza de reziliere e suma de transfer
Data publicării:
Rayo Vallecano nu vrea să cedeze uşor la Andrei Raţiu şi anunţă că fundaşul român poate pleca doar dacă un club îi achită clauza de reziliere. 

Rayo Vallecano a refuzat deja câteva oferte pentru Andrei Raţiu în această vară, în jurul a 10 milioane de euro, însă acum forma jucătorului a întărit poziţia clubului. Românul are contract cu Vallecano până în 2028 şi o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. 

Villareal are 50% din drepturile federative ale jucătorului şi e atentă la orice posibilă mişcare, iar Submarinul Galben ia în calcul chiar să nu îi mai prelungească contractul lui Kiko Femenia şi să îl aducă pe Raţiu la echipă, mai ales că Juan Foyth încă se recuperează după accidentare. 

Andrei Raţiu ar fi intrat în vizorul lui Diego Simeone, scrie Marca. Antrenorul argentinian este impresionat de evoluţiile fundaşului, însă poziţia celor de la Rayo Vallecano este fermă. 25 de milioane de euro, nimic mai puţin! 

În urmă cu o lună, Raţiu a marcat primul său gol în La Liga 

 

Internaţionalul român Andrei Raţiu, fundaşul dreapta al echipei Rayo Vallecano, a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de madrileni, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Osasuna Pamplona, în cadrul etapei a 5-a din La Liga.

Osasuna a deschis scorul în minutul 27, prin Raul Garcia, însă Rayo a restabilit egalitatea imediat după pauză, cu o execuţie spectaculoasă a fundaşului central senegalez Abdul Mumin (50).

Raţiu (26 ani) a fost autorul celui de-al doilea gol al echipei sale, în minutul 66, cu un şut fără preluare de la marginea careului, deviat de unul dintre apărătorii oaspeţilor. Fotbalistul român a reuşit astfel să spargă gheaţa în cel de-al 15-lea său meci în prima ligă spaniolă.

Rezultatul final a fost stabilit în timpul adiţional de Unai Lopez, autorul celui de-al treilea gol al gazelor (90+5), conform Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Thomas Tuchel, noul selecționer al naționalei Angliei

Echipa națională de fotbal a Angliei va fi condusă de...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Sursa: Agerpres

Florin Iacob, portarul care în vară a semnat cu Corvinul Hunedoara, a explicat de ce a dispărut din fotbal

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

pixel