Superliga Romaniei Angelescu, mesaj clar după Rapid-Farul 5-0. "Jambor nu pleacă"
Data publicării:
Timotej Jambor, atacantul pe care Rapid a plătit 1 milion de euro în această vară, nu a fost în lot pentru meciul cu Farul Constanţa, din Giuleşti, câştigat de vişinii cu 5-0. Imediat au apărut speculaţii că slovacul va fi vândut la iarnă, însă Victor Angelescu dezminte zvonurile. 

"Nu ne despărţim, nu s-a pus problema. Nu a fost la acest meci, aşa a decis Marius", a declarat Victor Angelescu la Prima Sport. 

Şi Marius Şumudică a susţinut acelaşi lucru după meci. 

"(n.r. ce se întâmplă cu Jambor) Am 26 de jucători, pot pune doar 23 pe foaie. Asta a fost decizia mea azi, poate data viitoare va fi în lot. Sunt ştiri eronate, nu am discutat să ne despărţim de niciun jucător", a declarat Marius Şumudică la flash interviu. 

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii

"Ştiam că Rapid este un club cu suporteri foarte frumoşi, ştiam că au un stadion nou. Daniel (n.r. Daniel Sandu, directorul sportiv al FC Rapid) mi-a spus multe lucruri despre club, despre viziunea clubului pentru viitor. Am fost convins să vin aici şi să încerc să devin un jucător de succes", a declarat Timotej Jambor într-un interviu pentru FC Rapid TV. 

Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

"Sunt un număr 9, dar îmi place să joc între linii, îmi place să fiu implicat în joc, cu mingea. Încerc să fac multe mişcări, alergări în spatele apărării adverse, să cer mingea, să creez spaţii pentru colegii mei. Atuul meu este în careu, reuşesc să găsesc spaţii şi sunt foarte bun la finalizare. Când am ajuns în cantonament, aici, antrenorul mi-a spus că mă asemăn cu Fernando Torres", a mai declarat Jambor. 

Atacantul slovac va fi al Rapidului până în 2027, acesta semnând un contract valabil timp de patru sezoane.

Crescut la Tatran Presov și Zilina, Jambor a făcut pasul către prima formație a Zilinei, unde a jucat în 76 de meciuri de campionat, punctând de 19 ori.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Marius Şumudică a explicat cum l-a "citit" pe Gheorghe Hagi

Rapid a învins-o pe Farul Constanţa fără drept de apel,...

Superliga Romaniei Louis Munteanu s-a accidentat și va lipsi trei săptămâni

Antrenorul Dan Petrescu nu se va mai putea baza pe...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Facebook FC Rapid 1923

Alex Dobre l-a sunat pe Dan Şucu pentru a se transfera la Rapid, nu a aşteptat să fie căutat. Detalii de la negocierile cu noul atacant din Giuleşti

pixel