Superliga Romaniei Animozitățile dintre Pițurcă și Becali, la cote maxime. „Minciunile pe care le spune...specific lui!”
Data publicării:
Victor Pițurcă a comentat din nou declarațiile lui Gigi Becali, acuzându-l pe patronul FCSB, cu care nu mai are o relație bună, că spune minciuni.

Victor Pițurcă nu mai vorbește deloc cu Gigi Becali

Antrenorul român a declarat că nu mai are o relație cu Gigi Becali, cu care nu mai vorbește. De asemenea, Pițurcă a mai spus că Gigi Becali nu i-ar fi făcut niciun benefici financiar, contrar spuselor patronului FCSB.

„Nu mai vorbesc și nici nu vreau să mai vorbesc, în viața mea cu Gigi Becali, pentru ce mi-a spus. Oamenii au rămas cu impresia că mi-ar fi făcut mie Gigi niște avantaje financiare.

Nu, eu i-am făcut lui. Eu nu am luat niciodată un ban de la Gigi Becali, minciunile pe care le spune, specific lui, de asta nu vreau să mai am de-a face cu el. Nu vreau să spun în Săptămâna Mare niște lucruri care nu își au sensul”, a spus Pițurcă, în exclusivitate pentru as.ro

Gigi Becali vrea stadionul „Steaua” pentru Champions League

„Să ne dea nouă stadionul, ca să mergem în Liga Campionilor, să avem stadion. Să revină lucrurile în făgașul lor normal”, a spus Gigi Becali. La aceste declarații a răspuns și Victor Pițurcă, care a afirmat că stadionul din Ghencea aparține echipei de fotbal CSA Steaua, și nu formației unde patronează Becali.

„De ce să i se dea lui stadionul?” De ce?! Că nu înțeleg! Nu e problema lui ce se întâmplă la Steaua, să își vadă de echipa lui, de FCSB. Are suporteri lângă echipă, Steaua este Steaua, Steaua a fost și va fi tot timpul echipa Armatei. Așa trebuie să fie și așa să rămână”, i-a răspuns Victor Pițurcă lui Gigi Becali.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Cum arată programul etapei a X-a din Superliga

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat programul...

Superliga Romaniei Meciul Oțelului Galați cu CFR Cluj se amână din nou

Partida din a șasea etapă a Superligii, dintre Oțelul...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel