Echipa nationala Antrenamentul oficial al „tricolorilor” nu s-a realizat pe stadionul din Frankfurt. Motivul mutării pe o altă arenă
Data publicării:
Echipa națională a României a trebuit să se antreneze pe un stadion cu o capacitate de doar 5.000 de locuri.

Ultimele pregătiri înainte de duelul cu Slovacia

Formația „tricoloră” a avut, marți seara, programat antrenamentul oficial înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Slovacia, care poate duce naționala României în optimile de finală ale EURO 2024.

Pentru a proteja gazonul de pe Frankfurt Arena, UEFA a mutat antrenamentele celor două selecționate în alte locații. Astfel, „tricolorii” s-au pregătit pe Stadion am Brentanobad, o arenă mică, de doar 5.000 de locuri, dar cu un gazon calitativ. Aici își joacă meciurile de pe teren propriu echipa de fotbal feminin 1. FFC Frankfurt.

La antrenamentul care a durat aproximativ o oră, selecționerul Edward Iordănescu a exersat și planul tactic pentru mult așteptatul meci de miercuri. În cazul în care obțin cel puțin un punct, „tricolorii” vor fi siguri de locul în următoarea fază a Campionatului European.

România se află, în acest moment, pe prima poziție a grupei E (3-2 la golaveraj), urmată de Belgia (2-1), Slovacia (2-2) și Ucraina (2-4).

Meciul decisiv pentru calificarea în optimile competiției este duelul cu slovacii, programat miercuri, 26 iunie. Acesta se va desfășura pe Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 19:00.

Pentru prima oară în istoria Campionatului European, toate echipele dintr-o grupă au același număr de puncte înaintea ultimei etape.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel