Superliga Romaniei Ariel Lopez, fotbalistul care şi-a reziliat contractul cu Oţelul, a semnat cu UTA Arad. Suporterii Oţelului cer explicaţii
Data publicării:
Ariel Lopez este noul jucător al celor de la UTA Arad, după ce şi-a reziliat contractul cu Oţelul Galaţi. 

Echipa de fotbal UTA Arad a semnat, vineri, un contract cu mijlocaşul uruguayan Ariel Lopez, care se despărţise pe cale amiabilă de formaţia Oţelul Galaţi.

"Ariel Lopez este noul jucător al UTA-ei. Jucătorul cu dublă cetăţenie, uruguayano-spaniolă, s-a născut pe 26 mai 1995, la Montevideo în Uruguay şi măsoară 1,83 m. Îi urăm bun venit şi la cât mai multe reuşite în tricoul roş-alb!", au transmis reprezentanţii echipei UTA Arad pe pagina oficială de Facebook.

Jucătorul uruguayan a evoluat în cariera la San Isidro, UD Las Zocas, Getafe B, Navalcarnero şi Inter de Madrid, toate din Spania, Dunărea Călăraşi şi FC Buzău în România.

Lopez poate evolua atât mijlocaş defensiv cât şi fundaş central şi ajunge la UTA de la Oţelul Galaţi din postura de jucător liber.

În prima parte a sezonului, Lopez a jucat 18 meciuri în Superligă şi patru partide în Cupa României, competiţie în care a punctat de două ori, scrie Agerpres.

Facebook UTA ARAD

Cu doar câteva ore în urmă, gălăţenii anunţaseră rezilierea contractului lui Ariel Lopez. 

"Mijlocașul defensiv Ariel López Varela și SC Oțelul Galați au decis în condiții amiabile încetarea relațiilor contractuale scadente în vara acestui an. Jucătorul uruguayan fusese legitimat ca roș-alb-albastru în iunie 2023.

Ariel Ignacio López Varela, 28 de ani, a fost utilizat în acest sezon în 21 de partide din cele două competiții interne, el marcând un gol într-o partidă de Cupa României cu FCSB. López a semnat rezilierea contractului cu Oțelul. Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Galați și îi urăm succes în următoarea perioadă a carierei sportive.

Succes, Ariel!", se arată în comunicatul gălăţenilor. 

Suporterii gălăţeni, supăraţi că Ariel Lopez nu mai e al Oţelului 

"O să-l vedem cum strălucește la alte cluburi. Este o pierdere pentru Oțelul, care să recunoaștem că și așa are un lot subțire. Lopez se ridica peste valoarea multor jucători de care Munteanu observ că nu se dispensează și este de neînțeles. Probabil e ceva personal. Una peste alta, dacă nu se mai fac încă câteva achiziții de valoare, situația este incertă. În plus, în vestiar e nevoie de liniște, fotbaliștii au nevoie de încredere și motivație, de o atmosferă propice performanței. Nu numai pregătirea fizică aduce rezultate", se arată într-un comentariu al unui suporter. 

"Ne poate spune cineva motivul? Un jucător cu mult peste alţii pe care continuăm să-i ţinem în brate ...sper să mai plece vreo 3, 4 că şi aşa sunt degeaba. Se ştiu ei, nu vreau să dau nume", a mai scris un suporter. 

"Păcat. Era un jucător care putea ajuta echipa și în defensivă (a făcut cuplu foarte bun cu Lovric la început de campionat când nu erau soluții în defensivă, si chiar a funcţionat mai bine defensiva - am văzut ce catastrofa a fost cuplul Cisse-Yabre cu Botoşani), dar și la mijloc, era un jucător care băga material, îți oferea o anumită siguranță.

Bine că păstrăm jucători ca Neagu la mijloc (tot respectul pentru el, dar nu mai poate săracul să stea în ghete) care nu e în stare să mai dea o centrare, să nu uităm și "chifla" de la golul 2 al Botoşanului etc, Jardan... și relicvele din apărare gen Ghiocel, Cisse, Adăscăliţei şi lista poate continua. Nu mai vorbesc de atacanți.

Înțelegem și situația clubului referitor la buget, aducem ce se poate în condițiile actuale, dar să renunțăm asa de ușor la jucători care te pot ajuta nu înțeleg. Dacă vă aduceți aminte, pe Ariel nu l-am mai văzut deloc de la ratarea din ultimul minut cu Sepsi, poate i se trage de atunci. Să speram că are dreptate Dorinel, el știe mai bine ce e în interiorul lotului, el este răspunzator de rezultate și poate nu mai aruncă mingea la suporteri când sunt nemulțumiri, trebuie să îţi mai şi asumi... să vedem ce va fi. Forța Otelul!!!", a mai punctat un fan. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel