Fotbal international Aris Salonic a întrerupt seria de victorii consecutive a lui PAOK, dar Răzvan Lucescu nu e îngrijorat. "Toate echipele vor trece prin asta"
Data publicării:
PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, câştigase ultimele 7 meciuri din campionatul Greciei şi se afla pe primul loc, însă derby-ul cu Aris Salonic a schimbat situaţia. Învinşi cu 2-1, elevii lui Răzvan Lucescu au pierdut şefia clasamentului. 

"Greșeala pe care am făcut-o a fost că am intrat prost în repriza secundă și am primit golul. Acolo ne-am pierdut capul, am pierdut mingile secunde și asta a creat spații de care Aris a profitat.

Dacă am fi evitat golul de la începutul reprizei secunde cred că s-ar fi terminat 0-0. Dacă mă întorc în timp și văd cum am jucat împotriva lui Olympiakos și a lui Eintracht, care au fost meciuri la fel de importante, am folosit aceiași jucători. Toți s-au arătat capabili să facă față situației”, a declarat, după meci, Răzvan Lucescu. 

De altfel, Paok Salonic a primit 2 goluri în primele 14 minute ale reprizei secunde. În ciuda reuşitei lui Abdul Rahman Baba, PAOK nu a putut egala. Răzvan Lucescu spune, însă, că toate echipele vor trece prin astfel de situaţii în acest sezon.

"Trebuie să coborâm capul, să ne întoarcem la muncă și să trecem rapid peste această situație. Repet, avem în față un sezon lung, va fi multă presiune și jocuri importante. Vor fi vremuri bune și vremuri mai puțin bune. Toate echipele vor trece prin asemenea situații”, a mai declarat antrenorul român. 

PAOK Salonic a picat pe locul al doilea în clasament, la 2 puncte în spatele liderului Panathinaikos. Elevii lui Lucescu sunt acum la egalitate cu echipa de pe locul al treilea, AEK Atena. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel