Fotbal Au dat jucători în Liga 1, iar acum riscă desfiinţarea. "La club nu există niciun jucător legitimat"
Data publicării:
Unirea Dej, club retrogradat din Liga II în Liga III la finalul sezonului trecut, riscă retrogradarea. Unirea Dej este echipa de la care Alexandru Pop şi Cristian Chira au venit la Oţelul Galaţi. 

Suporterii echipei cer explicaţii despre situaţia clubului şi spun că nu ştiu nici măcar dacă echipa a fost înscrisă în viitorul sezon al Ligii III. 

"DUPĂ RETROGRADARE VINE DESFIINȚAREA CLUBULUI UNIREA DEJ?!

Au trecut mai bine de două luni de la RETROGRADAREA echipei din Liga a II - a și mai este mai puțin de o luna până la începerea campionatului de Liga a III-a, iar la club este liniște apăsătoare, a mai rămas doar un lacăt ruginit pe ușa cu gratii!

Imediat după ce echipa a retrogradat, în sâmbăta zilei de 11 mai am cerut ca cineva din club, conducerea să iasă cu un comunicat în care să ni se explice suporterilor, oamenilor din Dej, ce se va întâmpla cu acest club, strategia pentru viitorul sezon.

Ni s-a răspuns că se lucrează la comunicat și că LUNI (înca nu se știe care luni ?!?!?) se va comunica totul despre viitorul clubului UNIREA DEJ !!! De atunci, nici mai mult, nici mai puțin au trecut exact 12 săptămani în care nimeni nu ne spune nimic, nimeni nu știe nimic, conducere se pare că nu mai există, primarul care la PROMOVAREA echipei în Liga a II-a iși asuma toate meritele acum, acum nu își mai asuma și RETROGRADAREA echipei, parcă a intrat în pămant, e de negăsit.

În acest moment, nu se știe dacă echipa este înscrisă in Liga a III-a, nu avem antrenor la echipă, de jucatori nici nu se pune problema, dacă echipa este înscrisă în Liga a III-a, vom face doar figurație, tinând cont că peste 3 săptămani începe campionatul, iar la club nu există nici măcar un jucător legitimat în acest moment ?!?!

Cine ne poate răspunde la niște întrebări de bun simț și simple?! Conducere la clubul de fotbal mai avem?! Primar care își asumă meritele echipei mai avem?!

TOT CE A MAI RĂMAS LA CLUBUL DE FOTBAL UNIREA DEJ ESTE ACEST LACĂT RUGINIT PE O POARTĂ DE FIER ȘI MAI RUGINITĂ!”, au scris cei de la Brigada Someșeană.

Unirea Dej i-a dat la Oţelul pe Alexandru Pop, atacant cotat acum la 1,2 milioane de euro pe Transfermarkt, dar şi pe Cristian Chira, transferat în această vară. În plus, Albert Hofman, jucător transferat de Oţelul de la Universitatea Cluj, a jucat şi el la Unirea Dej în sezonul precedent. 

În sezonul 2022-2023, Unirea Dej a jucat foarte bine în Liga 2 şi a reuşit să prindă playoff-ul, terminând campionatul pe locul 6. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel