Fotbal Australianca Gorry, generalul de mijloc, aptă pentru Jocurile Olimpice
Data publicării:
Mijlocașa Katrina Gorry s-a declarat aptă pentru Jocurile de la Paris, după ce s-a recuperat de la o accidentare dificilă la gleznă.

Disponibilitatea lui Gorry este un impuls pentru semifinaliștii Cupei Mondiale, care își propun să câștige prima medalie olimpică, dar intră în Jocuri cu o ușoară lipsă de leadership în absența căpitanului și atacantului obișnuit, Sam Kerr, accidentat.

Gorry, în vârstă de 31 de ani, cu 107 selecții la activ, a suferit o operație la gleznă în aprilie și a lipsit de la recentele meciuri amicale împotriva Chinei, dar va încerca să-și îmbunătățească șansele de selecție într-un alt meci de pregătire împotriva campioanelor olimpice Canada, în Marbella, Spania, sâmbătă.

"Știam că pot avea încredere în corpul meu să mă aducă înapoi aici" a spus Gorry reporterilor.

"Mă simt bine, glezna se simte foarte bine, așa că sunt fericită să fiu înapoi în cantonament.", a mai adăugat ea.

Gorry a făcut parte din echipa Australiei care a ajuns în sferturile de finală la Jocurile de la Rio din 2016, dar a lipsit de la parcursul lor până în semifinale la Tokyo, acum trei ani, fiind însărcinată cu primul ei copil, Harper.

Gorry va jongla cu îndatoririle familiale la a doua ei participare la Jocuri, împreună cu partenera ei Clara Markstedt, o fotbalistă suedeză, care a născut recent primul lor copil împreună.

"Echipa națională a fost foarte susținătoare în toate privințele, așa că atât Clara cât și copiii sunt aici. Mama ne va aștepta în Franța doar pentru a ajuta puțin mai mult", a spus Gorry.

Australia se va confrunta cu medaliații de aur de la Rio, Germania - de patru ori campioni olimpici, Statele Unite și Zambia, în Grupa B a Jocurilor.


Autorul articolului: Tudor Polojan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel