Superliga Romaniei Avertisment după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico. Victor Ciutacu spune că "n-o să mai avem mici bucurii d-astea prea curând"
Data publicării:
Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii Punctul Culminant de la România TV, lansează un avertisment după ce Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid. 

"În toată foiala asta cu marele transfer al lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, liota de autointitulați analiști în fotbal care a invadat posturile tv de sport se ferește să spună un singur, dar cel mai important, lucru. Spaniolii și-au luat, pe bani de semințe și salariu de debutant, un portar de rezervă titular la echipa lui națională. Pentru că fostul lor portar de rezervă, un croat (bun) care n-a jucat sezonul ăsta, pleacă în Premier League pe o sumă de transfer de trei ori mai mare decât cheltuie ei să-l aducă pe al nostru.

Altfel, ce-i drept e drept, odată cu neverosimila calificare la Euro, au început și românii să plece, deocamdată ca rezerve, la niște echipe de fotbal din campionate adevărate. Dar mi-e teamă că, în afară de Drăgușin și Moldovan, plus eternă excepție Hagi Jr (cât s-o mai plimba și ăl mic pe numele bătrânului), n-o să mai avem mici bucurii d-astea prea curând...", a scris Ciutacu pe Facebook. 

Atletico Madrid a plătit 800.000 euro pe Horaţiu Moldovan, achitând astfel clauza de reziliere din contractul portarului cu Rapid Bucureşti. 

Oficialii lui Atletico Madrid l-au sunat pe Cristiano Bergodi 

După meciul dintre Rapid şi FC U 1948, încheiat 4-3 pentru giuleşteni, Cristiano Bergodi a spus că a fost sunat de un oficial al lui Atletico Madrid. 

"Nu are el nicio vină la aceste goluri. E un portar foarte bun, dar n-are nicio vină, toată echipa a fost responsabilă. A fost convins că putea juca și voia să iasă din această situație cu suporterii.

M-au sunat cei de la Atletico Madrid aseară (n.r. joi). Andrea Berta (n.r. directorul sportiv al lui Atletico) m-a sunat și m-a întrebat de Horațiu Moldovan. Eu eram în pat, m-a sunat și mi-a zis că îi place ca portar. Îl are pe Oblak în față, dar cred că poate face față. Mă bucur pentru el. Sper să aibă o carieră frumoasă", a spus Cristiano Bergodi.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel