Superliga Romaniei Bănel Nicoliță și Răzvan Raț cred că Șumudică poate redresa echipa Rapidului, după înlăturarea lui Neil Lennon
Data publicării:
Antrenorul Marius Șumudică revine în Giulești, după ce oficialii Rapidului au decis să încheie colaborarea cu tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon.

Bănel Nicoliță: „Știm cu toții cât de nebun e”

„Sincer, mă bucur. Trebuia să facă asta de prima oară domnul Șucu dacă vrea ceva pentru Rapid. Rapid e un brand, are o istorie în spate. E o echipă cu un public frumos. Pentru fotbalul românesc și pentru lupta la titlu alături de FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj, devine și mai frumoasă cu Șumudică. Știm cu toții cât de nebun e.

Eu mă bucur că a ajuns într-un final. Își dorea foarte mult. Era păcat din partea clubului să nu îi dea o șansă măcar, să vadă dacă poate sau nu poate”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit as.ro.

Răzvan Raț: „Eu sper din toată inima să meargă”

Totodată, și Răzvan Raț și-a expus punctul de vedere privind cooptarea lui Marius Șumudică pe banca giuleșteană, după ce parcursul lui Neil Lennon nu a fost deloc unul așteptat: „Auzisem că o să fie pus Marius Șumudică, vom vedea. Nu îmi dau seama, la momentul acesta, ce se va întâmpla. Nu poate să spună nimeni că Rapid va merge mai bine cu Marius Șumudică sau nu. Eu sper din toată inima să meargă, pentru că Rapid are nevoie de meciuri bune pentru a repara startul ăsta prost.

Vom vedea cum îl va primi tribuna. Doar ce a semnat. Vedem vineri. Cred că o să conteze foarte mult ce se va întâmpla vineri, deși e prea scurt timpul pentru a-ți face o părere de valoarea sau de amprenta lui Marius Șumudică.

Dacă era momentul sau nu (n.r. să revină Marius Șumudică) o va demonstra ceea ce va face Rapidul în continuare și cum va arăta Rapid în continuare. E doar o chestiune de timp și de rezultate!”, a spus Răzvan Raț, conform aceleiași surse menționate anterior.

„Șumi” a revenit acasă, în Giulești

Marius Șumudică a fost prezentat ca nou antrenor al echipei Rapid București, după ce clubul a încheiat colaborarea cu tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon.

„Bine ai revenit acasă, Șumi!

Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă, Giuleștiul este casa mea. Cuvintele sunt de prisos, nu am ce să spun. Nu pot exprima prin cuvinte ceea ce simt în acest moment.

Rapid este echipa pe care o iubesc. Sunt dator față de această echipă. Simt că în acest moment sunt dator să fac lucrurile așa cum trebuie și să ieșim din zona în care ne aflăm acum, să ducem Rapidul acolo unde toată lumea așteaptă. Știu că sunt așteptări.

Niciodată nu m-am ferit de genul acesta de aventuri! Sper să reușesc, este plăcerea vieții mele! Fotbalul mi-a dat tot în viață, iar eu trebuie să dau tot fotbalului! Rapidul mi-a dat tot în viață! Am fost campion cu Rapid și sper să fiu campion cu Rapid și din postura de antrenor. Acesta este visul meu”, a scris clubul de fotbal Rapid, pe pagina oficială de Facebook.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel