Superliga Romaniei Basarab Panduru îi ia apărarea lui Dorinel Munteanu. "Ăia din străinătate de proşti ne pun să alergăm? Ai noştri fac alergare jumătate de an, să îi ajungă pe restul"
Data publicării:
Dorinel Munteanu i-a dus pe cei de la Oţelul Galaţi în cantonament la Vatra Dornei, unde a pus accent pe pregătirea fizică a fotbaliştilor. Au apărut, astfel, mai multe critici la adresa antrenorului de la Galaţi. 

Dorinel Munteanu a fost criticat că i-a dus pe fotbaliştii de la Oţelul Galaţi la Vatra Dornei pentru cantonament, acolo unde au fost surprinşi alergând printre maşini şi turişti. 

"Nu am vrut să renunț la perioada de pregătire a echipei, dar am preferat să stăm în țară. E vreme super pentru ceea ce mi-am propus eu să fac acum. Am văzut tot felul de comentarii după ce noi am alergat prin parc. Nu mă interesează ce spune lumea, eu îmi fac doar treaba. Este un parc acolo unde am mai fost. Metodele mele pot fi contestate, dar eu știu ce fac. 

Băieții au încălțăminte adecvată pentru un teren contondent. Sunt păreri pro și contra, dar această perioadă este benefică. Nu am plecat în Turcia pentru că nu-mi permite bugetul. Am fost și eu pe lista de Turcia, dar nu am de unde să dau 60.000 - 65.000 de euro pentru nouă zile în Turcia. Am preferat Gura Humorului. 

Mai sunt 9 etape, luptăm pentru play-off. Vrem să aducem cât mai multe puncte, este un campionat echilibrat, nu voi ceda niciodată, nici eu, nici echipa deși sunt doar patru puncte”, a declarat Dorinel Munteanu potrivit digisport.ro.

"Ăia din străinătate de proşti ne pun la alergat?"

Basarab Panduru, coleg de generaţie cu Dorinel Munteanu, trecut şi el prin cantonamente dure la munte, în zăpadă, a intervenit şi le-a răspuns şi el celor care îl critică pe Dorinel Munteanu. 

"Pentru noi, trebuie să fie un semn de întrebare faptul că ne ducem în străinătate, şi ne întoarcem aşa cum am plecat. Să zicem că înainte făceam lucrurile prost, foarte prost, şi acum s-au schimbat, sunt metode, milioane de metode. Dar cei care plecau rar se întorceau. Acum sunt metodele astea frumoase, plăcute, ne antrenăm foarte puţin, e totul pe ceas, nu putem azi că se obosesc băieţii, etc, ne întoarcem imediat din străinătate. De ce? Că ăia ne pun la alergat. De proşti ne pun la alergat? Dacă noi facem lucrurile cum trebuie, suntem super pregătiţi, de ce primul lucru pe care îl auzim e că nu suntem pregătiţi? Şi ai noştri fac jumătate de an alergare cu ceasul la mână, ca să îi ajungă pe ceilalţi din urmă. 

Du-l pe Mazilu acum lângă cine e la Brighton. Nu se poate ţine după nimeni. Dacă îl pui pe unul să facă 3200 metri şi pe Mazilu după el, Mazilu are 200 pulsul, iar ăia 140. Mazilu stă în gheaţă două zile să îşi revină, iar ăia fac antrenament a doua zi", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Narcis Răducan, fost conducător la Oţelul, a criticat metodele lui Dorinel 

”Eu cred că nu este bună, eu sunt printre cei care au lăudat foarte tare Oțelul și pe Dorinel. Eu cred că nu mai e ok să facem antrenamente de tipul lui Sylvester Stallone de acum 30 de ani. Am suferit și eu mult acolo, nu are legătură cu fotbalul.

Nu o să mai vezi teren cu zăpadă, pentru că nu începe meciul dacă terenul va fi ca în aceste imagini. După părerea mea, trebuie să te antrenezi în condițiile de joc, există metodologie modernă prin care poți atinge toți parametrii, fără să te duci să alergi pe ciment, cu adidași. E un team-building bun, e o stare de echipă foarte bună, aici câștigi, dar în rest...”, a spus Narcis Răducan la Fotbal Club.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel