Fotbal international Benzema acuză oficial Ministerul de Interne al Franţei de defăimare. A depus plângere
Data publicării:
Karim Benzema a depus plângere împotriva Ministerului francez de Interne. El îl acuză pe ministrul Gerald Darmanin de defăimare. 

Atacantul francez Karim Benzema a depus plângere, marţi, pentru defăimare, împotriva ministrului francez de Interne, care a afirmat că fostul star al echipei de fotbal Real Madrid întreţine legături "evidente" cu organizaţia islamistă a Fraţilor musulmani, transmite AFP.

Fostul atacant al naţionalei Franţei, câştigătorul "Balonului de Aur" în 2022, a fost luat în vizor de ministrul Gerald Darmanin după ce a publicat la jumătatea lunii octombrie pe contul de X (fost Twitter) un mesaj de susţinere la adresa locuitorilor din Gaza, victime, în opinia sa, ale "bombardamentelor injuste" ale Israelului, ca represalii după atacul Hamas din 7 octombrie.

Fotbalistul francez s-a despărţit anul trecut de echipa spaniolă Real Madrid şi semnat cu Al-Ittihad.

Benzema nu s-a adaptat se pare la noua sa echipă şi putea fi tentat de o revenire în Europa, unde este dorit de Chelsea Londra şi Manchester United, conform presei britanice, scrie Agerpres.

Benzema este blocat în insulele Mauritius

Atacantul francez Karim Benzema a fost blocat de un ciclon în Insulele Mauritius, unde se afla în vacanţă, ratând astfel reunirea lotului actualei sale echipe, Al-Ittihad, în vederea noului sezon, scrie presa spaniolă.

Oceanul Indian este lovit în prezent de ciclonul Belal, care a făcut deja o victimă pe insula Reunion, ceea ce a condus la activarea unei alerte roşii în întreaga regiune. Vânturile cu o forţă de uragan şi viteze care depăşesc 165 km/h au forţat populaţia şi turiştii, printre care se numără şi Karim Benezema, să se refugieze în casele lor, scrie cotidianul catalan Sport.

Benzema s-a aflat astfel în imposibilitatea de a se alătura în timp util coechipierilor săi de la Al-Ittihad pentru începerea presezonului şi, de asemenea, pentru deplasarea programată la Dubai.

Perspectivele nu sunt încurajatoare, pentru că se aşteaptă ca ciclonul să îşi menţină impactul semnificativ asupra regiunii în zilele următoare, adaugă sursa citată.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel