Superliga Romaniei Bernd Storck nu vrea să plece de la Sepsi OSK. Echipa are 4 înfrângeri la rând
Data publicării:
Sepsi OSK a pierdut în faţa celor de la Oţelul Galaţi, scor 0-2, şi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. Neamţul Bernd Storck nu vrea însă să plece de la cârma echipei. 

”Sunt foarte dezamăgit de prima repriză. Știam că e un teren pe care se joacă foarte greu, am luat două goluri la indigo. Am făcut câteva schimbări la pauză, am arătat o altă față a echipei, dar este prea puțin pentru ceea ce ne propunem noi.

Am avut câteva variante de rezervă, dar când jucăm așa, trebuie să luptăm, să fim bărbați. Putem vorbi de tactici până mâine dimineață, dar trebuie să și lupți, să citești centrările lor.

Din ultimele patru meciuri, da, am scos prea puțin. Avem două săptămâni în care trebuie să vedem cum remediem situația. În ultima săptămână s-a lucrat foarte bine.

Am mai trecut prin această situație și în sezonul trecut. Astăzi am avut niște ocazii bune. Trebuie să lucrăm și mai bine, iar succesul va veni.

Am o experiență cu porțile. Nu trebuie să măsor, eu văd. Dacă nu ajung până la bară, înseamnă că e o problemă, dar asta nu are nimic de a face cu jocul nostru”, a spus Bernd Storck.

Întrebat dacă va discuta cu Laszlo Dioszegi despre perioada slabă prin care trece echipa, Storck a spus că ”Tot alături de domnul Dioszegi am trecut peste perioada slabă de anul trecut. L-am pierdut pe Ștefănescu, nu e ușor. Nu-mi place să vorbesc despre scuze, dar tu m-ai întrebat. Trebuie să continuăm”.

Oţelul Galaţi a învins-o pre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Oţelul s-a impus prin golurile lui Alexandru Mihai Pop (22, 42) şi a egalat liderul Universitatea Cluj, având golaveraj inferior. Ambele echipe sunt neînvinse în Superligă.

Sepsi OSK a avut două bare, prin Cosmin Matei (58) şi Marius Coman (90+2).

Oţelul nu a primit gol acasă în acest sezon, scrie Agerpres.

Sepsi OSK are patru eşecuri consecutive şi a nu are nici o victorie în ultimele şase etape.

ASC Oţelul Galaţi - ACS Sepsi OSK Sfîntu Gheorghe 2-0 (2-0), Stadion Oţelul - Galaţi
A marcat: Alexandru Mihai Pop (22, 42).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Cosmin Bojan (Târgu Mureş); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Ion Marin (Bucureşti) - LPF


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel