Superliga Romaniei Bernd Storck va debuta la Sepsi în meciul cu Dinamo. "Echipa a avut noroc în meciul tur. Dinamo e un nume mare, nu merită să fie în poziţia asta din clasament"
Data publicării:
Germanul Bernd Storck, noul antrenor al lui Sepsi Sf. Gheorghe, a prefaţat meciul cu Dinamo, primul la care va fi banca echipei din Sf. Gheorghe. 

Acesta a vorbit despre meciul tur dintre Dinamo şi Sepsi, dar şi despre poziţia în clasament ocupată de Câinii Roşii. 

"Mă bucur că sunt aici. Băieţii sunt foarte motivaţi. Am lucrat bine în ultimele zile, ultimele sesiuni de antrenament au fost foarte intense, a lucrat mult fizic, tehnic, tactic. Le-am arătat băieţilor filozofia mea, dar sunt motivaţi. Asta mă bucură, sunt fericit de modul în care se comportă, dau totul, se comportă foarte bine. Acum eu cred că echipa e pregătită pentru meciul cu Dinamo", a declarat Bernd Storck. 

Germanul spune că în tur Sepsi a avut noroc

Meciul tur dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi Sf. Gheorghe s-a terminat cu victoria covăsnenilor, scor 3-0. Cu toate astea, Bernd Storck spune că Sepsi a fost echipa mai norocoasă atunci. 

"Am câştigat acolo, dar Dinamo a jucat bine, au avut multe ocazii să câştige. Sepsi a fost foarte bună pe contraatac, de asta a câştigat, dar şi Dinamo a jucat foarte bine. Sunt puţin surprins că Dinamo este penultima în clasament, pentru că este un nume mare, un club mare din România, şi merită să aibă o altă poziţie în clasament. 

Este greu să pregătesc echipa pentru meciul cu Dinamo, pentru că şi ei au un antrenor nou, nu ştim exact cum vor aborda partida, ce vor schimba tactic. Dar ne pregătim pentru toate scenariile, suntem pregătiţi şi pentru 4-3-3 şi pentru 3-5-2. Suntem pregătiţi să facem un meci bun în faţa suporterilor. 

Vrem să dominăm. În tur, Dinamo a avut posesia, dar în meciul ăsta vreau să îmi văd echipa încrezătoare. Dacă fac greşeli, nu e problemă, dar vreau să joace fotbal simplu. Cred că au înţeles ce vreau eu de la ei", a mai spus Storck. 

Sepsi şi Dinamo se înfruntă la Sfântu Gheorghe luni, 4 decembrie. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel