Liga Campionilor Biletele la FCSB - Sparta Praga, epuizate. Se anunță o atmosferă incendiară în Ghencea!
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB joacă meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Champions League, cu cehii de la Sparta Praga. Meciul de pe Stadionul „Steaua” se va desfășura cu tribunele pline, după ce clubul de fotbal „roș-albastru” a anunțat că biletele au fost epuizate.

Biletele pentru returul FCSB - Sparta Praga, vândute în totalitate

FCSB a încheiat cu o remiză, scor 1-1, meciul din prima manșă al celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, dorind să înregistreze victoria decisivă pe teren propriu. Un succes în Ghencea ar fi foarte posibil, dat fiind nivelul de interes al suporterilor. Clubul de fotbal „roș-albastru” a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, faptul că toate biletele la returul dintre FCSB și Sparta Praga au fost achiziționate.

„Biletele puse în vânzare pentru partida cu AC Sparta Praga, din turul 3 al UEFA Champions League au fost vândute în totalitate! Vă mulțumim pentru extraordinarul interes acordat acestui meci și vă reamintim că porțile stadionului se vor deschide la ora 19:00.

Astfel, vă rugăm încă o dată să vă prezentați la stadion din timp, pentru a evita aglomerația la porțile de acces! Vă așteptăm alături de noi!”, au anunțat oficialii de la FCSB, pe pagina de Facebook.

Meciul retur are loc astăzi, 13 august, începând cu ora 21:30.

Elias Charalambous rămâne precaut înainte de returul cu Sparta Praga

Antrenorul de la FCSB, Elias Charalambous, și-a avertizat jucătorii înainte de meciul retur, spunând că al doilea duel cu cehii va fi unul dificil.

„Știm că va fi o partidă grea, ne-am pregătit pentru un meci dificil, am analizat adversarul și îi cunoaștem mai bune după primul meci. Vom da totul pentru a ne califica, ăsta este obiectivul pentru mâine. Știm că stadionul va fi plin, asta va fi diferența față de primul joc. Sunt sigur că fanii ne vor susține din primul până în ultimul minut. Sper că vor fi fericiți după joc.

Suntem pregătiți pentru orice situație. Nu știi niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cu siguranță ne-am gândit la orice scenariu și suntem pregătiți pentru orice situație.

Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Elias Charalambous, înainte de meci.

Gigi Becali a declarat, înainte de meci, că a decis deja cine va evolua în fața cehilor, având posibilitatea de a menaja câțiva jucători. „Noi am decis schimbările (n.r. din meciul cu Farul) dinainte, că vor juca câte o repriză. Trebuia să iasă și Ștefănescu, să joace doar o repriză, dar ei nu au fost de acord, că au zis că au nevoie de el. Da, da, da (că Ștefănescu va fi titular cu Sparta, cu Băluță și Miculescu)”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Stadionul „Steaua” are o capacitate de 31.254 locuri.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Liga Campionilor

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel