Fotbal international Blestemul PSG? Kylian Mbappe, accidentare după doar șapte meciuri în campionatul spaniol
Data actualizării:
Data publicării:
Starul francez Kylian Mbappe (25 de ani) a suferit o accidentare în finalul meciului de marți din La Liga, împotriva lui Alaves (3-2).

Francezul, probabil indisponibil pentru trei săptămâni

Atacantul francez Kylian Mbappe, care a cerut să fie înlocuit în finalul meciului de marți din La Liga împotriva lui Alaves (3-2), a suferit o accidentare musculară la coapsa stângă, a anunțat miercuri clubul Real Madrid, citat de AFP.

„După ce jucătorul nostru Kylian Mbappe a fost examinat de către staff-ul medical al lui Real Madrid, el a fost diagnosticat cu o leziune la bicepsul femural al piciorului stâng”, a scris campioana Spaniei într-un comunicat, fără a preciza durata absența noii sale vedete.

Potrivit presei spaniole, atacantul ar putea fi indisponibil timp de trei săptămâni, ceea ce l-ar face să rateze derby-ul din campionat de duminică împotriva lui Atletico Madrid și întâlnirea cu Lille din Liga Campionilor, de pe 2 octombrie.

Căpitanul echipei Franței este incert și pentru meciurile pe care „Les Bleus” le vor juca în Liga Națiunilor contra Israelului și a Belgiei, pe 10 și 14 octombrie. Mbappe a marcat cinci goluri în șapte etape din campionatul Spaniei.

Antrenorul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, Luis Enrique, regretă plecarea starului Kylian Mbappe la formația spaniolă.

Într-un extras dintr-un documentar care îi este dedicat tehnicianului spaniol, difuzat luni de postul de televiziune Movistar, Luis Enrique a lăudat caracterul lui Kylian Mbappe, căpitanul selecționatei Franței, care s-a despărțit în această vară de PSG, după șapte sezoane, semnând un contract pe cinci ani cu Real Madrid.

„Uman, afectuos, apropiat. Este un jucător minunat”

„În cazul lui Mbappe, am întâlnit un jucător minunat. O persoană de un nivel excepțional, așa cum rar găsești atunci când ajungi să vezi un jucător de acest nivel”, a spus antrenorul lui PSG.

„Uman, afectuos, apropiat. Este un jucător minunat. Ce păcat că a plecat la Madrid! Mai ales pentru noi, la momentul respectiv. Dar și viața face parte din joc. Îi merge foarte bine.

Nu am nimic de reproșat, și-a condiționat plecarea. Noi am încercat mereu să-i îmbunătățim virtuțile și să-i acoperim greșelile. El a fost mereu foarte politicos și respectuos, la fel și familia sa”, a adăugat Luis Enrique, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel