Superliga Romaniei Bogdan Andone dezvăluie secretul de la FC Botoșani...la finalul sezonului. „Spiritul și atitudinea sunt importante!”
Data publicării:
Antrenorul celor de la FC Botoșani a promis că va dezvălui secretul succesului de salvare a echipei sale de la retrogradare, dar abia la sfârșitul actualului sezon.

„O să spun la finalul sezonului”, promite Andone

După victoria de luni seară, FC Botoșani s-a distanțat de ultimele două locuri, direct retrogradabile. Botoșănenii au urcat pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte, prima poziție ce o salvează direct de la retrogradare, iar ploieștenii au rămas pe locul 11, cu 26 de puncte.

Fotbalistul botoșănenilor, Andrei Miron, a fost primul care a reușit să înscrie în partida din deplasare (min 5). El a trimis mingea în poartă din centrul careului.

Gazdele au reușit să restabilească egalitatea prin reușita lui Christian Irobiso (min. 12), după o serie de erori defensive ale oaspeților. Cu toate acestea, botoșănenii au reușit să înscrie golul învingător prin reușita lui Rijad Sadiku, în minutul 87.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani nu a dorit să dezvăluie secretul din vestiarul FC Botoșani, dar a promis că îl va divulga la finalul sezonului actual.

„Spiritul și atitudinea sunt importante în momentul de față, acestea sunt lucrurile care fac diferența. Băieții merită felicitați și când pierdem, și când câștigăm!

Nu e simplu să pleci în ianuarie cu acel număr de puncte, fiecare meci îl jucăm cu sabia deasupra capului...Fiecare partidă pierdută reprezenta încă un pas spre Liga 2.

Jucătorii au avut credință, muncesc extraordinar de mult, merită toate felicitările. O să spun la finalul sezonului care este secretul în vestiar. Să-mi aduci aminte, și-ți spun”, a declarat Bogdan Andone, la finalul partidei de la Ploiești.

CITEȘTE ȘI Laszlo Balint știe unde au greșit elevii săi: „Concentrarea trebuie să fie foarte mare la fazele fixe!”


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel