Superliga Romaniei Bogdan Andone, mesaj războinic înainte de Oţelul - FC Botoşani. "Nu există frică. Dacă exista, eram retrogradaţi de mult"
Data actualizării:
Data publicării:
Bogdan Andone a prefaţat meciul dintre Oţelul Galaţi şi FC Botoşani, din ultima etapă a playout-ului. O victorie a botoşănenilor echivalează cu salvarea de la retrogradare. Asta deşi la finalul sezonului regulat soarta echipei finanţate de Valeriu Iftime părea pecetluită. 

"Cu siguranţă va fi un joc dificil, contra unei echipe bune. Dar important e că totul depinde de noi. Noi va trebui să fim pregătiţi, motivaţi, sută la sută din punct de vedere fizic, mental, al concentrării, şi să gestionăm bine şi foarte bine momentele jocului. Sunt 90 de minute extrem de importante pentru noi, pentru soarta clubului. 

Dar, cum am spus, trebuie să ajungem motivaţi, concentraţi, să fim atenţi la fiecare detaliu, fiecare moment al jocului, şi să încercăm să fim cât mai pragmatici. 

Băieţii sunt cum au fost şi până acum, s-au antrenat bine, sunt concentraţi, sunt conştienţi de situaţia în care suntem în momentul de faţă. Cred că nu vor fi probleme din punctul ăsta de vedere. Sunt jucători cu experienţă în vestiar, sunt jucători care ştiu ce înseamnă acest club, care au jucat şi în trecut la acest club, sunt convins că vor ajunge motivaţi şi concentraţi la ora jocului. Nu există frică, dacă exista eram retrogradaţi de mult. Există concentrare, atenţie", a declarat Bogdan Andone înainte de meciul cu Oţelul. 

Andrei Miron a crescut la Oţelul, dar dă totul pentru FC Botoşani 

Căpitanul botoşănenilor, Andrei Miron, a făcut junioratul la Oţelul Galaţi, dar vrea să se salveze de la retrogradare cu FC Botoşani. 

"O să fie un meci dificil, ştim că Galaţiul e o echipă foarte agresivă, au un joc direct. Se aseamănă cu ce jucăm şi noi. Ştim că am ajuns într-un moment favorabil nouă şi trebuie să profităm de această situaţie. Oţelul e echipa la care am făcut junioratul, la care am debutat în prima ligă. Dar mă gândesc doar la echipa mea şi să ne îndeplinim obiectivul", a declarat şi Andrei Miron. 

Poli Iaşi speră ca Oţelul Galaţi să o încurce pe FC Botoşani, pentru a se salva astfel de la retrogradare. E drept, însă, că ieşenii au nevoie de minimum un punct pentru a fi siguri de locul de baraj în ultima etapă sau de victorie cu Petrolul pentru a se salva direct de la retrogradare, dacă FC Botoşani nu se impune la Galaţi. 

Prima victorie a celor de la FC Botoşani în acest sezon a venit chiar la Galaţi, în decembrie 2023, scor 2-0. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel