Superliga Romaniei Bogdan Andone și-a îndeplinit obiectivul, dar părăsește FC Botoșani? „Vom vedea!”
Data publicării:
Antrenorul moldovenilor a recunoscut că are mai multe oferte atât din țară, cât și din străinătate, astfel că o continuare a colaborării cu FC Botoșani stă sub semnul întrebării.

Botosănenii, la luptă cu... mici și bere

FC Botoșani, echipa despre care se discuta că va face parte curând din al doilea eșalon de fotbal, a reușit să rămână în SuperLiga, după ce a câștigat meciul tur cu CS Mioveni de la barajul pentru promovare/menținere în prima divizie, scor 1-0. Elevii lui Bogdan Andone s-au impus cu același scor, în returul de la Mioveni. 

Se pare că succesul moldovenilor a fost determinat de o decizie ieftină și, în cele din urmă, bună, pe care Bogdan Andone a anunțat că o va dezvălui, la final de campionat. Totuși, „secretul” promis de Andone a fost redat mai întâi de Eduard Florescu, care a declarat că micii și berea reprezintă „punctul de plecare” de la care a pornit din nou echipa, odată cu sosirea lui Andone, spre salvarea de la retrogradare.

„Magia sunt micii de la Botoșani, cu muștar și pâine. Mai un mic, mai o bere, și-așa am rămas in prima ligă. Trebuia să vă zică el secretul, dar l-am spus eu înainte.”, a spus Florescu, după meciul în urma căruia FC Botoșani a reușit rămânerea în liga 1.

Andone, posibilă plecare de la FC Botoșani

Cu toate că a reușit să îndeplinească obiectivul de a menține echipa în SuperLiga României, Andone a recunoscut că a purtat discuții cu Dani Coman, noul președinte al lui FC Argeș, pentru a prelua banca echipei din liga a II-a. Mai mult decât atât, actualul antrenor al botoșănenilor a dezvăluit că este căutat și de echipe din Cipru, loc în care a mai antrenat formația Apollon Limassol.

„Nu pot să spun că a fost ofertă de la FC Argeș, au fost niște discuții cu Dani, cu care am colaborat la Astra. Nici cu domnul Iftime nu am discutat decât după ce am terminat barajul.

De astăzi, pot să încep ușor, ușor. Am discutat cu patronul, prima opțiune a Botoșaniul, i-am promis lucrul ăsta, dar va trebui să schimbăm câteva lucruri. Dacă vom continua, trebuie să fim mult mai bine organizați din toate punctele de vedere. Trebuie făcute lucrurile mult mai bine. Voi vedea ce voi face, am niște discuții și din Cipru, de la unele echipe de acolo.

Vom vedea. Prima opțiune este Botoșaniul, dar vom vedea”, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

Bogdan Andone a ajuns la echipa moldoveană în luna ianuarie 2024, înregistrând 20 de meciuri pe banca botoșănenilor. El a reușit opt victorii, cinci remize și șapte înfrângeri ca antrenor al formației din nordul Moldovei.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel