Fotbal Bogdan Apostu îi dă replica lui Andrei Balmoş, pe subiectul transferului lui Moldovan la Atletico. "Am mai multe transferuri intermediate decât ştie el să numere"
Data publicării:
Bogdan Apostu vine cu replica pentru Andrei Balmoş, impresarul lui Horaţiu Moldovan şi dă o replică tăioasă. "De astăzi, telefonul meu nu va mai avea semnal în reţeaua dânsului".

Andrei Balmoş a făcut mai multe declaraţii la adresa lui Bogdan Apostu joi dimineaţă. CITEŞTE Continuă scandalul între impresari după transferul lui Horaţiu Moldovan. Andrei Balmoş spune că Bogdan Apostu vrea doar să se răzbune

La câteva ore distanţă, a venit şi răspunsul lui Apostu, presărat cu ironii şi replici tăioase. 

"Talmeș - Balmeș

Observ cu stupoare o reacție necontrolată în spațiul public al unui pseudo-personaj, care, autointitulat “străjuitorul portarului”, în tupeul nemărginit de fost șef de galerie, interzis pe stadioane, confundă termenele juridice și își manifestă elucubrațiile, la nivel de peluză și de tifos…

Sigur că există o diferența certă de exprimare, (făcând abstracție de punctuație, care este primitivă), dar și de realizări profesionale între noi doi, motiv ptr care, începând de astăzi, telefonul meu nu va avea semnal în rețeaua dânsului!

Mergând mai departe, termenul de “fost agent” se raportează cel mai probabil la nouă terminologie, aceea de “FIFA football agent”, pe care o dețin conform noilor reglementări. Sigur că folosirea numelui meu în spațiul public este piscul său din punct de vedere mediatic, însă de aici până la a vorbi el la plural (despre el și Horațiu) este cale lungă! Am impresia că m-am întors în timp, cu vreo 12-15 ani în urmă, când cei de vârsta a 3-a aveau un cont comun de Facebook și primeam cerere de prietenie de la Andrei și Horațiu Moldovan.

Sigur că, ptr “portarul portarului”, este o realizare această mediatizare, pe un subiect în care el se bagă că muscă-n lapte, cu care nu are nici în clin, nici în mânecă", a scris Bogdan Apostu pe Facebook.

"Va trebui să îşi asume şi să probeze ce a declarat"

"Întorcându-ne la realitatea cotidiană, dl Apostu îi transmite d-lui Balmoş următoarele: fac (nu facem ) “un apel public către Dl Balmoş să înceteze campania sa denigratoare la adresa lui Bogdan Apostu și a activității sale și să nu se mai ‘agațe’ de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului”.

Dar de aici și până la minciunile și tâmpeniile spuse despre mine, e cale lungă!

Oricum, ptr denigrarea publică pe care a înțeles să o facă astăzi, va trebui să își asume (și să probeze) ceea ce a declarat, așa cum și eu îmi asum ÎN TOTALITATE tot ceea ce am spus despre Horațiu, (niciodată despre acest domn) urmând ca în scurt timp să vin și cu probe indubitabile în acest sens, ca să ștergem orice urmă de îndoială despre acest subiect, care nu are nicio legătură cu domnul acesta și nici cu poveștile sale, să încheiem acest talmeș-balmeș al declarațiilor.

Dar așa se întâmplă când unii se bagă ca muscă în lapte și se trezesc vorbind neîntrebați. Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere, dar asta e o altă poveste. Cu ușoară ironie , actualul agent FIFA, Bogdan Apostu", a concluzionat acesta.  


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal international Real Madrid spulberă Borussia Dortmund în Liga Campionilor

Echipa madrilenă era condusă la pauză cu 0-2, elevii...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel