Fotbal international Boloni, nesigur de viitorul său la Metz după retrogradare. Răspunsul la conferința de presă
Data publicării:
Echipa condusă de antrenorul Laszlo Boloni a retrogradat din Ligue 1, după ce a fost învinsă de formația celor de la Saint Etienne.

Boloni anunță dacă rămâne la Metz după vacanță

Echipa franceză Metz, condusă de tehnicianul român Laszlo Boloni, a retrogradat în cea de-a doua divizie de fotbal, după barajul în dublă manșă cu formația celor de la Saint Etienne. Adversarii elevilor lui Boloni s-au impus în tur, scor 2-1, pe teren propriu, iar în retur scorul a fost egal, 2-2, după prelungiri.

Saint Etienne a înscris golul egalizator și totodată victorios în minutul 116 al meciului din retur. Gruparea Metz a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 5, după ce Diallo a primit cartonaș roșu și a fost eliminat din meci.

După intrarea în prelungiri, jucătorii lui Metz nu păreau că sunt deloc depășiți de către adversari, ba chiar din contră - elevii lui Boloni au evoluat mai bine decât cei de la Saint Etienne. Cu toate acestea, un gol al oaspeților, din minutul 116, a schimbat soarta partidei și a echipei Metz. Wadji a marcat golul egalizator din partidă, astfel Saint Etienne reușind să promoveze în Ligue 1, scor general 4-3.

După acest rezultat, formația pregătită de Ladislau Boloni a retrogradat din primul eșalon de fotbal, antrenorul lăsând vie curiozitatea despre viitorul său la echipă, spunând că va lua o decizie după ce revine din vacanță.

Laszlo Boloni: „Jos pălăria!”

„Ce ne-a lipsit azi? Un gol. A fost vorba despre detalii, însă niște detalii care au făcut diferența. Nu voi analiza acum, întrucât în asemenea momente spui doar 50% din adevăr. Nu sunt prea multe de spus despre atitudinea jucătorilor mei, jos pălăria!

A fost un scenariu pe care nu îl anticipam. Trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat astăzi și să devenim și mai puternici.

Dacă a fost ultimul meu meci pe banca lui Metz? Voi merge în vacanță și vom vedea apoi”, a spus Boloni, conform beIN Sports.

Contractul lui Ladislau Boloni cu Metz expiră în vara anului viitor. Acesta a preluat formația celor de la Metz în urmă cu două sezoane, la finalul primei stagiuni reușind să promoveze în Ligue 1. 

Antrenorul nu a fost foarte dornic să dea detalii despre viitorul său la echipă, fiind întrebat de un alt reporter despre planurile sale: „O ultimă întrebare, Laszlo. Ce faci sezonul viitor?”, a fost întrebat Boloni.

Antrenorul a răspuns „Vă urez un concediu plăcut și la revedere”, părăsind interviul.

„Mai ai energie? Mulțumesc, ești foarte amabil”, i-a mai răspuns jurnalistul, în timp ce Boloni pleca.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel