Superliga Romaniei „Bravo, Rapid, bravo, Șumudică!” Tony da Silva, dovadă de fair-play după înfrângerea în fața giuleștenilor
Data publicării:
Poli Iași a pierdut partida de pe teren propriu, din a șaptea etapă a Supeligii, în fața celor de la FC Rapid, scor 1-2.

Tony da Silva: „Eu zic că egalul era un rezultat echitabil”

Antrenorul ieșenilor este de părere că meciul contra celor de la FC Rapid, din a șaptea etapă a Superligii, trebuia să se finalizeze cu o remiză, date fiind ocaziile pe care moldovenii le au avut în meci, dar pe care nu au reușit să le fructifice.

Chiar dacă Poli Iași a fost înfrântă pe teren propriu, scor 1-2, portughezul a dat dovadă de fair-play, felicitându-l sincer pe Marius Șumudică, noul antrenor din Giulești, care a reușit să aducă prima victorie a echipei în șapte etape, la primul său meci pe banca tehnică.

„Cred că am respectat prea mult Rapidul. Eu trebuie să îi felicit pentru victorie. Eu zic că egalul era un rezultat echitabil. Ambele echipe puteau să mai marcheze. Sunt frustrat. Mereu când nu câștig sunt așa. Când nu iau puncte, sunt foarte supărat.

Pe final am avut ocazii, portarul lor a fost omul meciului și asta înseamnă mult. Băieții au încercat, au alergat. Am luat gol chiar înainte de pauză. Asta este, mergem pe drumul nostru.

Bravo, Rapid, bravo, Șumudică! Rapid este o echipă mare, care a investit. Asta vreau pentru jucătorii mei, să ajungă la o echipă mare și să câștige mai mulți bani, dar acum avem mult de muncă. Îi doresc succes lui Șumudică”, a spus Tony da Silva, după înfrângerea de vineri seară.

Pe de altă parte, mijlocașul ieșenilor, Mihai Bordeianu, a fost dezamăgit de atitudinea arătată de giuleșteni la partida din Copou. Acesta a spus, după meci, că jucătorii Rapidului au tras foarte mult de timp, lucru de care nu ar fi avut nevoie, de vreme ce echipa din Giulești are pretenții mari în campionat.

Nu știu ce s-a întâmplat, dar luăm ca atare lucrurile. Urmează o săptămână dificilă, pe drumuri. Sperăm să ne calificăm în Cupa României și să vedem cum abordăm meciul de la Sibiu apoi.

Per total, ca joc, cred că puteam obținem mai multe, dar n-avem ce face. Dacă ne întreba cineva dacă vrem 4 puncte după meciurile cu Dinamo, FCSB și Rapid, cred că toată lumea ar fi spus că e ok, dar la cum au fost jocurile și cum au decurs partidele, cred că meritam mai mult. Ăsta e rezultatul.

Ce m-a deranjat foarte mult a fost atitudinea lor, au stat pe jos. Eu cred că o echipă ca Rapid, cu un buget foarte mare, cu un lot de jucători foarte bun, nu are nevoie să vină la Iași să facă așa ceva. Le luăm ca atare.... e o șmecherie fotbalistică.

Au câștigat, bravo lor, dar nu așa! Nu vreau să dezvolt subiectul. Peste o săptămână nu-și va aduce nimeni aminte cum a câștigat Rapidul la Iași. Asta e situația”, a declarat Bordeianu, după înfrângerea cu FC Rapid.

Rezultatele lui Poli Iași, în primele șapte etape

Sepsi Sfântu Gheorghe - Poli Iași, scor 1-0

Poli Iași - FC Botoșani, scor 1-0

Poli Iași - Gloria Buzău, scor 1-2

Farul Constanța - Poli Iași, scor 2-0

Poli Iași - Dinamo București, scor 2-2

FCSB - Poli Iași, scor 0-1

Poli Iași - Rapid București, scor 1-2

Poli Iași se clasează pe locul 10, cu șapte puncte, în timp ce FC Rapid urcă pe locul 6, cu opt puncte.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel